Πάρος: Ανακοίνωση για τη λειτουργία δύο τμημάτων τουριστικής κατεύθυνσης του πρώην ΔΙΕΚ Σύρου

Newsroom
02/04/2024 12:35
 
 
 

 

Έως και την Τετάρτη 15 Μαΐου (ώρα 14:00) θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτές να υποβάλουν αίτηση ένταξης στο Μητρώο Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης Σ.Α.Ε.Κ. και Ε.Σ.Κ. του Υπουργείου Παιδείας, προκειμένου να συνεχίσει τη λειτουργία του το τμήμα «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef)» της Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ, πρώην ΔΙΕΚ) Σύρου.

Επίσης, μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου θα γίνουν προσπάθειες να τεθεί σε λειτουργία και να μπει στο Παράλληλο Μηχανογραφικό 2024 και το τμήμα «Στέλεχος Μονάδων Φιλοξενία» της Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ, πρώην ΔΙΕΚ) Σύρου, για το οποίο κατά την παρελθούσα χρονιά επαγγελματικής κατάρτισης, δεν υπήρξε επαρκής αριθμός αιτήσεων· ως εκ τούτου δεν κατέστη δυνατή η λειτουργία του.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να λειτουργήσει είναι οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτές να εγγραφούν και να υποβάλουν αίτηση ένταξης στο Μητρώο Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης Σ.Α.Ε.Κ. και Ε.Σ.Κ. του Υπουργείου Παιδείας (Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.), σύμφωνα με την παραπάνω περιγραφόμενη διαδικασία.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 67 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*