Πρόσκληση στο παραδοσιακό πανηγύρι του Αγίου Φανουρίου στον Αμπελά της Πάρου

Newsroom
22/08/2024 21:24
 
 
 

 

Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος “Αμπελάς” Πάρου διοργανώνει φέτος το πανηγύρι του Αγίου Φανουρίου, μια εκδήλωση γεμάτη παράδοση και πολιτιστική κληρονομιά, τη Δευτέρα 26 Αυγούστου.

Μετά τον εορταστικό εσπερινό, στο γραφικό λιμανάκι του Αμπελά, οι επισκέπτες θα απολαύσουν μια μαγική βραδιά με μουσική από τη μοναδική Μαρία Νομικού, τον Βαγγέλη Σιγάλας, τον Γιάννη Μπαρμπαρή και άλλους ταλαντούχους καλλιτέχνες.

Η είσοδος είναι 10 ευρώ και περιλαμβάνει φαγητό και κρασί.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου

Για όσους μεγαλώσαμε με την ανυπομονησία του πανηγυριού του Αγίου Φανουρίου, στο τέλος κάθε καλοκαιριού, αυτή η γιορτή είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό γεγονός. Είναι μια μέρα γεμάτη μνήμες, συναισθήματα και πολιτιστική κληρονομιά.

Το πανηγύρι αυτό αναβιώνει, ενισχύει και αναζωογονεί αισθήματα ενότητας και κοινότητας, ενώ μας συνδέει βαθιά με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μας. Οι στιγμές που χορεύαμε, παίζαμε και γλεντούσαμε στο πανηγύρι του Αμπελά, μας χαρίζουν μια αίσθηση συνέχειας και διατήρησης της παράδοσης του τόπου μας.

Φέτος, σας προσκαλούμε να μοιραστείτε μαζί μας αυτή τη μαγική βραδιά, συνοδευόμενη από μια καταπληκτική ομάδα ταλαντούχων μουσικών και τραγουδιστών, έτοιμων να μας ταξιδέψουν με τις υπέροχες μελωδίες τους.

Στη φωνή θα είναι η μοναδική Μαρία Νομικού, ο εξαιρετικός Βαγγέλης Σιγάλας και ο δικός μας Παριανός καλλιτέχνης και δημιουργός, Γιάννης Μπαρμπαρής. Μαζί τους, ο εκπληκτικός Παναγιώτης Μαύρος και ο ακούραστος Αντώνης Θεολογίτης θα φροντίσουν να ζεστάνουν τις καρδιές μας.

Στα μουσικά όργανα, θα μας συνοδεύσει μια καταπληκτική ορχήστρα:

– Στο βιολί, ο Μαυρουδής Αντωνίου

– Στην κιθάρα, ο Δημήτρης Φυρογένης

– Στο λαούτο, ο Δημήτρης Πατέλης

– Στα ντραμς, ο Μάριος Πατέλης

Και στα πλήκτρα, ο Δημήτρης Λεβαντής και Χιλελλης Νίκος

Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε μαζί, να χορέψουμε και να μοιραστούμε αυτή την ξεχωριστή βραδιά!

Δευτέρα, 26 Αυγούστου, μετά τον εορταστικό εσπερινό του Αγίου Φανουρίου, στο γραφικό λιμανάκι του Αμπελά.

Η είσοδος είναι 10 ευρώ, με φαγητό και κρασί.

Η αφίσσα

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 35 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*