Πάρος: Κεκλεισμένων των θυρών οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και της επιτροπής διαβούλευσης

Newsroom
13/03/2020 23:49
 
 
 

 

Κεκλεισμένων των θυρών θα πραγματοποιούνται οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Πάρου και της επιτροπής διαβούλευσης.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πάρου Παναγιώτης Πετρόπουλος σε μήνυμα του σημειώνει ότι η παραπάνω απόφαση ελήφθη μετά τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον κορωνοϊό και λόγω της σοβαρότητας του θέματος.

Αναλυτικά, απευθυνόμενος στους δημότες της Πάρου, αναφέρει:

Αγαπητές συμπολίτισσες-αγαπητοί συμπολίτες,
Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τη σοβαρότητα του θέματος, θα ήθελα να ενημερώσω κάθε ενδιαφερόμενο ότι οι συνεδριάσεις τόσο της δημόσιας επιτροπής διαβούλευσης όσο και του δημοτικού συμβουλίου της Πάρου στις οποίες προεδρεύω, θα πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών. Όπου δε, το επιτρέψουν οι συνθήκες, οι συνεδριάσεις αυτές θα πραγματοποιούνται μέσω τηλεδιάσκεψης. Για τα περεταίρω όμως θα ενημερωθούν προσωπικά οι άμεσα εμπλεκόμενοι. Τα μέτρα αυτά θα ισχύσουν άμεσα και μέχρι νεοτέρας.
Θα ήθελα επίσης να παρακαλέσω θερμά να μην υπάρχει πανικός, να αντιμετωπίσουμε ατομικά ο καθένας αλλά και συλλογικά το ζήτημα με την πρέπουσα σοβαρότητα, έτσι ώστε να προλάβουμε τυχόν δυσάρεστες καταστάσεις. Η λύση βρίσκεται στην ατομική προσπάθεια του καθενός μας. Ακολουθούμε τις οδηγίες που βγαίνουν από τις αρμόδιες υπηρεσίες για το καλό όλων μας. Όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά να συμβάλουμε για την πρόληψη του ιού, για να μη χρειαστεί καν να φτάσουμε στο σημείο αντιμετώπισης του, το οποίο για τον τόπο μας έχει γνωστές δυσκολίες.

Σας ευχαριστώ θερμά,
Παναγιώτης Δ. Πετρόπουλος
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πάρου
Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Πάρου

(Visited 39 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.