Τον άμεσο εμβολιασμό των επιχειρηματιών και των εργαζομένων στον τουρισμό ζητά ο δήμαρχος Πάρου

Newsroom
05/04/2021 13:48
 
 
 

 

Τον άμεσο εμβολιασμό των επιχειρηματιών και των εργαζομένων στον τουρισμό, καθώς και των υπαλλήλων των δημοσίων και δημοτικών υπηρεσιών και των οργανισμών κοινής ωφελείας, ζητά με επιστολή του στον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, ο δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος.

«Αξιότιμε κύριε υπουργέ,
στο πλαίσιο της θωράκισης των νησιών μας από τη διασπορά του κορωνοϊού, ενόψει και της έναρξης της τουριστικής περιόδου και της διασφάλισης της υγείας των πολιτών, αλλά και της ομαλής λειτουργίας των επιχειρήσεων ώστε να στηρίξουμε την οικονομία τους που έχει πληγεί πολύ σοβαρά από την εκδήλωση της πανδημίας, ζητάμε τον άμεσο εμβολιασμό όλων των επιχειρηματιών και των εργαζομένων στις επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον τουρισμό, των υπαλλήλων των δημοσίων και των δημοτικών υπηρεσιών και των οργανισμών κοινής ωφελείας που εξυπηρετούν κοινό καθώς και όσων εργαζομένων που λόγω της φύσης της εργασίας τους έρχονται σε καθημερινή επαφή με μεγάλο αριθμό ατόμων.

Δεδομένου ότι οικονομία μας στηρίζεται στον τουρισμό θα πρέπει κατά προτεραιότητα να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και οι προϋποθέσεις για να μην επαναληφθούν όσα έγιναν το προηγούμενο καλοκαίρι με ολέθριες συνέπειες για την επιβίωση μας.

Ο δήμος Πάρου έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να συμβάλει με κάθε δυνατό μέσο στην υγειονομική προστασία των κατοίκων και επισκεπτών του νησιού. Η επιτάχυνση του εμβολιασμού των άμεσα εμπλεκομένων στην εξυπηρέτηση πολιτών και επισκεπτών θα πρέπει να αποτελέσει πρωταρχικό στόχο για την ομαλή εξέλιξη της τουριστικής περιόδου».

Να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος Πάρου με παλαιότερη επιστολή του προς τον υπουργό Υγείας είχε ζητήσει επίσης την ένταξη του νησιού σε οριζόντιο εμβολιασμό.

(Visited 211 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*