Επίσκεψη Χρυσοχοΐδη στην Πάρο – Υποσχέθηκε άμεση ενίσχυση των αστυνομικών υπηρεσιών

Newsroom
16/04/2021 15:34
 
 
 

Στην Πάρο βρίσκονται σήμερα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου και στην οποία συμμετείχε, μέσω τηλεδιάσκεψης, το σύνολο των θεσμικών φορέων των Κυκλάδων, τέθηκε η ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων και σταθμών των νησιών, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι παραβατικές πράξεις και ο έλεγχος των υγειονομικών πρωτοκόλλων λόγω covid.

Από την πλευρά του, ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε γνώστης των προβλημάτων και ενημέρωσε ότι θα προχωρήσει στην άμεση ενίσχυση όλων των αστυνομικών διευθύνσεων, τμημάτων και σταθμών με στοχευμένες κινήσεις.

 

Η τοποθέτηση Μπιζά

“Θεωρώ θετική την επίσκεψη του κ.Υπουργού στο νησί μας ώστε να ακούσει δια ζώσης τα θέματα που αφορούν τα νησιά μας και αφορούν το υπουργείο αρμοδιότητας του. Στην τοποθέτησή μου, ανέφερα τα προβλήματα των νησιών μας, την υποστελέχωση των αστυνομικών δυνάμεων και τους αναγκαίους ελέγχους για τον κορωνοϊό. Συγχρόνως, τόνισα την σημαντική εξάρτηση της οικονομίας μας από τον τουρισμό. Τέλος, κατέληξα ότι στόχος μας θα πρέπει να είναι ένα ασφαλές και ελεύθερο καλοκαίρι ώστε να κερδίσουμε το στοίχημα του τουρισμού” ανέφερε σε σχετική ανάρτησή του ο Έπαρχος Πάρου κ. Κώστας Μπιζάς.

(Visited 148 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*