Η Ο.Μ. Πάρου-Αντιπάρου του ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη Χρυσοχοΐδη: «Επικοινωνιακού χαρακτήρα χωρίς αντίκρισμα»

Newsroom
18/04/2021 00:26
 
 
 

Να ασχοληθεί σοβαρά με τα προβλήματα ασφάλειας των πολιτών των Κυκλάδων και του μεγάλου αριθμού παραθεριστών που αυτές φιλοξενούν, κάλεσε τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη η Οργάνωση Μελών Πάρου-Αντιπάρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., με αφορμή την επίσκεψή του Υπουργού στην Πάρο.

Η Ο.Μ. τον κάλεσε, επίσης, να δώσει άμεση λύση στη στελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου και, σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση του νησιού, να λύσει το τριτοκοσμικό κτιριακό πρόβλημά του, τονίζοντας ότι εάν δεν το κάνει, «θα αποδειχτεί για άλλη μια φορά ανεπαρκής».

Το πλήρες περιεχόμενο του Δελτίου Τύπου έχει ως εξής:

Εν μέσω φημών και παραπληροφόρησης χωρίς την γνωστοποίηση, έστω με ένα δελτίο τύπου από το Δήμο ή το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, έφτασε στο νησί μας ο Υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με το επιτελείο του και με έδρα το Δήμο Πάρου οργάνωσε σύσκεψη με τη φυσική παρουσία του Περιφερειάρχη Νότιου Αιγαίου, του Προέδρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κυκλάδων, του Επάρχου και του Δημάρχου Πάρου ενώ διαδικτυακά συμμετείχαν και οι δήμαρχοι των Κυκλάδων.

Τον κ. Χρυσοχοΐδη επιχείρησαν να «καλωσορίσουν» κατά την άφιξή του στο δημαρχείο νεολαίοι της Πάρου και η ΕΛΜΕ Πάρου – Αντιπάρου διαμαρτυρόμενοι για τα βίαια μέτρα καταστολής των οργάνων της τάξης σε βάρος μαθητών, φοιτητών και πολιτών που αντιδρούν στα κυβερνητικά μέτρα περιορισμού των δημοκρατικών μας ελευθεριών με πρόσχημα την πανδημία. Όμως εμποδίστηκαν από αστυνομικές δυνάμεις που είχαν αποκλείσει όλες τις διαβάσεις προς το δημαρχείο.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης στα πλαίσια της κυβερνητικής επικοινωνιακής πολιτικής έδωσε γενικές υποσχέσεις επικοινωνιακού χαρακτήρα χωρίς αντίκρισμα, σε ένα νομό που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα παραβατικότητας εξαιτίας της υποστελέχωσης των αστυνομικών τμημάτων, τα οποία αδυνατούν να ανταποκριθούν στο έργο τους, αφού στερούνται του αναγκαίου προσωπικού, περιπολικών, αλλά και σύγχρονων ηλεκτρονικών μέσων.

Καλούμε τον κ. Χρυσοχοΐδη να ασχοληθεί σοβαρά με τα προβλήματα ασφάλειας των πολιτών των Κυκλάδων και του μεγάλου αριθμού παραθεριστών που φιλοξενούν.

Ειδικότερα για την Πάρο, που στο παρελθόν είχε δύο σοβαρά περιστατικά βίας, εκ των οποίων το ένα θανατηφόρο, τον καλούμε να δώσει άμεση λύση στη στελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος και, σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση του νησιού, να λύσει το τριτοκοσμικό κτιριακό πρόβλημά του.

Εάν δεν το πράξει, θα αποδειχτεί για άλλη μια φορά ανεπαρκής, όχι μόνο στη σύλληψη του επί μήνες κρυπτόμενου υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής και στην έλλειψη προστασίας δημοσιογράφων που δολοφονούνται μέρα μεσημέρι, αλλά και στο πλήθος άλλων και πολλών καθημερινών εγκλημάτων, που έχουν δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα ανασφάλειας στην ελληνική κοινωνία.

(Visited 69 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*