Ενίσχυση του Α.Τ. Πάρου, κατόπιν παρέμβασης της Κατερίνας Μονογυιού

Newsroom
16/07/2021 15:26
 
 
 

 

Την ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, με 6-7 άτομα ΟΕΠΤΑ (Ομάδα Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων) για το υπόλοιπο της καλοκαιρινής περιόδου, ανακοίνωσε η Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, η κα Μονογυιού είχε ενημερωθεί για την ανάγκη ενίσχυσης του Α.Τ. Πάρου από τον Διοικητή του Α.Τ. Πάρου κ. Γεώργιο Μποζίκη και τον Διοικητή του Αστυνομικού Σταθμού Νάουσας Πάρου κ. Δημήτριο Λώλο σε συναντήσεις εργασίας που είχε μαζί τους στις 9 Ιουλίου.

Την ίδια μέρα, η κα Μονογυιού επικοινώνησε με τον Αρχηγό της ΕΛ.Α.Σ και το Υπουργείο, που ανταποκρίθηκαν άμεσα, αποστέλλοντας προσωπικό.

Η κα Μονογυιού δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα μου. Οι γυναίκες και οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. επιτελούν ένα σπουδαίο έργο, τόσο για την πάταξη της εγκληματικότητας και την ασφάλεια των νησιωτών, όσο και για την προστασία της δημόσιας υγείας. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που ένα δίκαιο αίτημα των Παριανών υλοποιείται άμεσα».

(Visited 100 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.