Πρωτόγνωρη εικόνα στη Σαντορίνη: Μάζεψαν το χαλάζι με τις μπουλντόζες!

Newsroom
03/02/2022 14:31
 
 
 

Στο “πετσί” της ένοιωσε σήμερα την κακοκαιρία η Σαντορίνη, όπου επιστρατεύτηκαν ακόμη και μπουλντόζες για να καθαρίσουν ό,τι άφησε πίσω της η έντονη χαλαζόπτωση.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, οι υπηρεσίες βρίσκονταν ήδη σε επιφυλακή και υπό την εποπτεία του Αντιπεριφερειάρχη και Επάρχου Θήρας κ. Δαρζέντα, επιλήφθηκαν άμεσα της κατάστασης.

Στην ίδια ανάρτηση, ο κ. Χατζημάρκος κάνει λόγο για την κλιματική αλλαγή που επηρεάζει πλέον καθοριστικά τη ζωή μας και τονίζει ότι η Πολιτική Προστασία των νησιών θα τύχει της ίδια αφοσίωσης και επιμονής, με την οποία αντιμετωπίζονται όλα τα ζητήματα του Νοτίου Αιγαίου.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Περιφερειάρχη:

Αυτό, τώρα, λέγεται χαλάζι !
Στη Σαντορίνη, οι υπηρεσίες μας ήταν σε επιφυλακή για χαλαζόπτωση και κλήθηκαν άμεσα, υπο την εποπτεία του Αντιπεριφεριάρχη μας και Επάρχου Θήρας Χαράλαμπου Δαρζέντα, στην διαχείριση.
Η κλιματική αλλαγή, μας δίνει εικόνες και καταστάσεις πρωτόγνωρες για τα νησιά μας.
Η κλιματική αλλαγή ήρθε για να μείνει και οφείλουμε όλοι να προσαρμόσουμε πολιτικές, πρακτικές και συνήθειες σε αυτή την πραγματικότητα.
Από την πλευρά μας, οργανώνουμε την Πολιτική Προστασία με τρόπο που μέχρι σήμερα μας έδωσε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά ιδιαίτερα κρίσιμες καταστάσεις αλλά καταλαβαίνουμε ότι έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας.
Δρόμο, που σκοπεύουμε να καλύψουμε με την ίδια αφοσίωση και επιμονή με την οποία δουλεύουμε σε όλα τα ζητήματα της ζωής των νησιών μας

(Visited 603 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*