Συνδικάτο Τουρισμού Θήρας: «Όχι στους πολέμους των ιμπεριαλιστών, ζήτω η ενωμένη πάλη των λαών»

Newsroom
26/02/2022 22:52
 
 
 

 

Συγκέντρωση στην πλατεία Μεσαριάς, στη Θήρα, πραγματοποίησε το Σάββατο Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού, Τουρισμού Ξενοδοχείων και συναφών Επαγγελμάτων Επαρχίας Θήρας Νομού Κυκλάδων που φώναξε «Όχι στους πολέμους των ιμπεριαλιστών, ζήτω η ενωμένη πάλη των λαών».

Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε το Συνδικάτο:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 26/2 συγκέντρωση στην Πλατεία Μεσαριάς όπου εργαζόμενοι στον επισιτισμό-τουρισμό, εκπαιδευτικοί, εργαζόμενοι στο Δήμο, την ΔΕΥΑΘ, συνταξιούχοι ενώσαμε τη φωνή μας με όλους τους εργαζόμενους της χώρας για προστασία της υγείας, της εργασίας, του εισοδήματός μας.

Καταδικάσαμε τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία, απορρίψαμε τα ψευτοδιλήμματα Ρωσία ή ΗΠΑ/ΝΑΤΟ/ΕΕ. Στο μόνο πραγματικό δίλημμα ή με τους ιμπεριαλιστές ή με τους λαούς απαντήσαμε:

«Όχι στους πολέμους των ιμπεριαλιστών, ζήτω η ενωμένη πάλη των λαών»

Απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική που τσακίζει το εισόδημα, τα εργασιακά δικαιώματα που μας καταδικάζει σε μισοδουλειά και μισοζωή, που γεννά φτώχεια, ανεργία και πολέμους , ο δικός μας δρόμος είναι η εργατική αλληλεγγύη των λαών, η οργανωμένη συλλογική διεκδίκηση, αντίσταση και σύγκρουση με αυτό το βάρβαρο σύστημα που θυσιάζει τη ζωή μας για τα κέρδη των λίγων.

(Visited 137 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*