61η Εθελοντική Αιμοδοσία Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης: «Άνθισε» η ζωή!

Newsroom
09/05/2022 11:55
 
 
 

 

Ολοκληρώθηκε χθες στο Γυμνάσιο του Εμπορείου η 61η Εθελοντική Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης, η οποία φέτος τον Μάιο «έκλεισε» τα 30 χρόνια ζωής, αγάπης και προσφοράς (Μάιος 1992 – Μάιος 2022).

Στην 61η Εθελοντική Αιμοδοσία προσήλθαν 870 αιμοδότες (εκ των οποίων απορρίφθηκαν 111), ενώ συγκεντρώθηκαν 759 μονάδες Αίματος. Για πρώτη φορά αιμοδότησαν 135 άτομα.

Η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς όλους εκείνους που αφιέρωσαν ένα δεκάλεπτο από τον χρόνο τους για να προσφέρουν το δώρο ζωής στον άγνωστο συνάνθρωπο. Ευχαριστεί, επίσης, το κλιμάκιο της αιμοδοσίας του νοσοκομείου Ερυθρού Σταυρού, με επικεφαλής τον Διευθυντή κ. Γιώργο Μπόλλα, το οποίο επί 30 χρόνια, προσφέρει τις άριστες υπηρεσίες του με τον καλύτερο τρόπο, χωρίς κανένα μέχρι σήμερα πρόβλημα.

«Η συλλογική προσπάθεια της εθελοντικής αιμοδοσίας στη Σαντορίνη, υπόθεση όλων των φορέων του νησιού μας, στέφθηκε και τούτη την Άνοιξη με επιτυχία. Ας έχουμε όλοι μας υγεία και δύναμη να συνεχίσουμε το έργο αυτό και το παράδειγμα της Σαντορίνης να ακολουθήσουν κι άλλες περιοχές της χώρας μας» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση, με την ευχή για ένα όμορφο καλοκαίρι και ανανεώνοντας το ραντεβού ζωής για τον ερχόμενο Οκτώβριο.

(Visited 98 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*