Η QATAR AIRWAYS ενώνει τη Ντόχα με τη Σαντορίνη – Συνάντηση Λεονταρίτη με ανώτερα στελέχη της εταιρείας

Newsroom
09/06/2022 18:44
 
 
 

 

Επ’ ευκαιρία της προχθεσινής έναρξης των απευθείας αεροπορικών πτήσεων από τη Ντόχα προς τη Σαντορίνη, πραγματοποιήθηκε στο νησί συνάντηση εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων και υπεύθυνου τουρισμού Γιώργου Λεονταρίτη με ανώτερα στελέχη της αεροπορικής εταιρείας QATAR AIRWAYS.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Περιφερειακός Διευθυντής Νότιας Ευρώπης κ. Mate Hoffman, ο Διευθυντής Εμπορικού Τμήματος Νότιας Ευρώπης κ. Filippo Silvestri και ο εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας στην Ελλάδα κ. Αναστάσιος Σαπουντζής.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η διερεύνηση της δυνατότητας να διευρυνθούν τα δρομολόγια της εταιρείας από τη Ντόχα και σε άλλα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, καθώς σήμερα η εταιρεία πραγματοποιεί πτήσεις μόνο προς Μύκονο και Σαντορίνη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πνεύμα αμοιβαίας επιθυμίας να υπάρξουν εξελίξεις, ούτως ώστε η QATAR AIRWAYS να αυξήσει τα δρομολόγιά της από την επόμενη τουριστική περίοδο.

Σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε: «Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι η Qatar Airways συμπεριέλαβε μετά τη Μύκονο και τη Σαντορίνη στο δίκτυο της. Συνεχίζουμε με εξωστρεφείς πολιτικές να επιδιώκουμε προσέγγιση τουρισμού υψηλού επιπέδου στα νησιά μας. Είναι πολύ σημαντικό ότι μεγάλες αεροπορικές εταιρείες, όπως η QATAR AIRWAYS έχουν αναγνωρίσει την δυναμική των νησιών μας και προγραμματίζουν πύκνωση των δρομολογίων τους με απευθείας πτήσεις από την επόμενη τουριστική περίοδο».

(Visited 195 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*