Μήνυμα Δημάρχου Θήρας Αντώνη Σιγάλα για τα αποτελέσματα των πανελλήνιων εξετάσεων

Newsroom
29/07/2022 15:26
 
 
 

 

Τους μαθητές, τις μαθήτριες, τους εκπαιδευτικούς και τις οικογένειες των παιδιών συνεχάρη ο Δήμαρχος Θήρας Αντώνης Σιγάλας στο μήνυμα του με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων εξετάσεων.

Όσο για τα παιδιά που τελικά δεν τα κατάφεραν, ο κ. Σιγάλας επισήμανε ότι τους δίνεται η ευκαιρία να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους και να αναζητήσουν τι πραγματικά θέλουν.

Αναλυτικά, το μήνυμα του Δημάρχου Θήρας:

Συγχαίρω όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που με σκληρή δουλειά πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις και ξεκινούν το μεγάλο ταξίδι της φοιτητικής ζωής. Συγχαίρω επίσης τις οικογένειες και τους εκπαιδευτικούς που στηρίζουν ανιδιοτελώς κι αδιάκοπα την προσπάθεια των παιδιών. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχετε καλές σπουδές και όλα σας τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα.

Για όσους δεν τα κατάφεραν, είναι μια καλή ευκαιρία να αναζητήσουν τι πραγματικά θέλουν και να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους.

Ο τόπος μας χρειάζεται νέους ανθρώπους, με νέες ιδέες, για τους οποίους είμαστε υπερήφανοι και για αυτούς εργαζόμαστε καθημερινά.

Συγχαρητήρια!

(Visited 38 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*