48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ στη Σαντορίνη για «το μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό»

Newsroom
15/09/2022 16:45
 
 
 

Η Σαντορίνη είναι ένας από τους σταθμούς του ταξιδιού του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, το οποίο για δεκαετίες έχει καθιερωθεί ως πολιτικός και πολιτιστικός θεσμός.

Το σύνθημα του Φεστιβάλ για το 2022 είναι «Η νέα γενιά με το ΚΚΕ για “το μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό” – Σοσιαλισμός, η απάντηση τον 21ο αιώνα», το οποίο είναι εμπνευσμένο από τα λόγια του Νίκου Μπελογιάννη, από την εκτέλεση του οποίου συμπληρώνονται φέτος 70 χρόνια.

Το 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Σεπτέμβρη στο γήπεδο Καμαρίου στις 19:30, με το εξής πρόγραμμα:

· Ομιλία από τον Βαγγέλη Μαρούπα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

· Ροκ συναυλία με το τοπικό συγκρότημα “Los Volcanos”.

· Μεγάλη συναυλία με τον Λάκη Παπαδόπουλο.

Στον χώρο θα υπάρχει, επίσης, έκθεση για τους μαθητικούς αγώνες της χρονιάς που πέρασε όπως και έκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής».

Σε ανακοίνωση της, η ΚΝΕ καλεί όλες τις νέες και τους νέους του νησιού να συμμετέχουν στο φεστιβάλ, για «να γνωριστούμε, να έρθουν σε επαφή με τις πρωτοπόρες θέσεις μας, να εμπνευστούν αλλά και να διασκεδάσουν. Nα πάρουν μέρος σε αυτή τη μεγάλη συνάντηση των προβληματισμών και των ονείρων που είναι το Φεστιβάλ, να δυναμώσει τη φωνή της νεολαίας που επιλέγει να ζήσει, να παλέψει, βάζοντας τη δική της σφραγίδα στις εξελίξεις!».

(Visited 52 times, 1 visits today)
Latest Post
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.