Συνδικάτο Τουρισμού Θήρας: Κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση – διαδήλωση της 8ης Μαρτίου

Newsroom
06/03/2023 15:48
 
 
 

 

Να συνεχίσουν ακόμη πιο δυναμικά τις κινητοποιήσεις προκειμένου να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες και να μην μείνει ατιμώρητο το έγκλημα των Τεμπών καλεί τους πολίτες – και κυρίως τους νέους – το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων και Συναφών Επαγγελμάτων Επαρχίας Θήρας.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 8 Μαρτίου στις 11:30 το πρωί συγκέντρωση στην πλατεία των Φηρών.

Αναλυτικά, το αγωνιστικό κάλεσμα έχει ως εξής:

Χαιρετίζουμε τους δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους και την νεολαία που πήρε μέρος στο μεγάλο παλλαϊκό συλλαλητήριο της Αθήνας και σε άλλες πόλεις. Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά ενάντια στη σχεδιασμένη προσπάθεια συγκάλυψης ώστε να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες, να μην περάσει το δολοφονικό έγκλημα των Τεμπών στη λήθη.

Δεν είναι η ώρα της σιωπής – Τώρα είναι η ώρα της φωνής και του αγώνα. Να μη σιωπήσει κανείς!

Είναι χρέος μας το έγκλημα αυτό να μην ξεχαστεί, να μη συγκαλυφθεί! Το «Ως εδώ!» να πάρει τη μορφή οργανωμένου αγώνα για την προστασία του λαού και της νέας γενιάς. Στο δίλημμα «τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» πρέπει να βγούμε νικητές!

Η συγκάλυψη των ευθυνών όλων των κυβερνήσεων (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ) που υπηρέτησαν και υπηρετούν την πολιτική της απελευθέρωσης των συγκοινωνιών, την υποχρηματοδότηση και ιδιωτικοποίηση του σιδηρόδρομου, των εταιριών που θυσιάζουν στο βωμό των κερδών τους, ακόμα και την ίδια την ανθρώπινη ζωής δεν θα γίνει ανεκτή.

Να μην μείνει ατιμώρητο και αυτό το έγκλημα!
Ο μοναδικός παράγοντας, που μπορεί να αποτρέψει την συγκάλυψη του εγκλήματος και να επιβάλει το δίκιο του λαού, είναι ο ίδιος ο λαός! Είναι η ώρα του αγώνα και της διεκδίκησης για την πραγματική δικαίωση των νεκρών! Αυτή είναι η απάντηση που δίνει ήδη ο λαός απαιτώντας εδώ και τώρα μέτρα ουσιαστικής προστασίας και ασφάλειας των συγκοινωνιών, για να σταματήσει το διαρκές έγκλημα. Μέτρα συνολικής προστασίας της ανθρώπινης ζωής, στους χώρους δουλειάς, στα σχολεία και στις γειτονιές, μέτρα αντιπλημμυρικής προστασίας, αντισεισμικής θωράκισης, υγιεινής και ασφάλειας στην εργασία κλπ.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες, τους μαθητές/τριες του νησιού και τους γονείς τους να πάρουν μέρος μαζικά στην συγκέντρωση των σωματείων την Τετάρτη 8 Μάρτη στις 11:30 στην πλατεία των Φηρών.

(Visited 90 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*