Ξεκίνησε η Γ’ φάση εργασιών οδοποιίας στο επαρχιακό οδικό δίκτυο

Newsroom
20/04/2023 17:24
 
 
 

 

Ξεκίνησε η τρίτη φάση των εργασιών οδοποιίας για την αποκατάσταση του επαρχιακού οδικού δικτύου της Σαντορίνης, από τη διασταύρωση της Μεσαριάς προς Καμάρι και στο Εμπορειό.

Οι εργασίες (που ξεκίνησαν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και τον οδικό χάρτη που έχει συνταχθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων και προβλέπεται να ολοκληρωθούν εντός 15 ημερών) περιλαμβάνουν απομάκρυνση της παλιάς ασφάλτου και εν συνεχεία, την τοποθέτηση νέου ασφαλτοτάπητα κλειστού τύπου.

Εκτός από τις προαναφερθείσες περιοχές, η Περιφερειακή Αρχή έχει προβλέψει την εκτέλεση εργασιών οδοποιίας και σε άλλα σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου του Σαντορίνης.

Σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Λεονταρίτης ανέφερε:
«Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα τα έργα για τη βελτίωση του επαρχιακού οδικού δικτύου, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε για την υλοποίησή τους. Έχουμε δεσμευτεί ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωση του πολύ κακού επαρχιακού οδικού δικτύου που παραλάβαμε και παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας με τις συνεχείς παρεμβάσεις μας».

(Visited 271 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*