Ξεκίνησαν οι εργασίες τοποθέτησης φωτιστικών led στο οδικό δίκτυο της Σαντορίνης

Newsroom
07/06/2023 15:40
 
 
 

 

Μετά την ολοκλήρωση και της β’ φάσης ασφαλτοστρώσεων του επαρχιακού οδικού δικτύου της Σαντορίνης από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ξεκίνησε σήμερα η ολική αντικατάσταση των παλιών φωτιστικών σωμάτων με νέα υψηλής τεχνολογίας φωτιστικά σώματα τύπου Led στο σύνολο του επαρχιακού οδικού δικτύου του νησιού.

Πιο συγκεκριμένα, η αντικατάσταση των παλιών φωτιστικών σωμάτων θα πραγματοποιηθεί στις περιοχές Εμπορείο, Περίσσα, Καμάρι, Μεσσαριά – Αεροδρόμιο, Φηρά – Οία, Φοινικιά, Μεγαλοχώρι και Ημεροβίγλι. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν το αργότερο εντός 10 ημερών.

Επίσης, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης στα τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου που ασφαλτοστρώθηκαν πρόσφατα, οι οποίες θα ολοκληρωθούν το αργότερο μέσα σε 3-4 μέρες.

Σε σχετική δήλωσή του, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης ανέφερε:
«Υλοποιείται η δέσμευσή μας για τη μετατροπή του παλιού, φθαρμένου κι επικίνδυνου επαρχιακού οδικού δικτύου της Σαντορίνης σε ένα σύγχρονο και ασφαλές οδικό δίκτυο.
Μετά την ολοκλήρωση της α’ και β’ φάσης των ασφαλτοστρώσεων σε σημαντικούς κεντρικούς άξονες του νησιού, ξεκίνησε σήμερα ένα πάρα πολύ σημαντικό έργο που αφορά στην ασφάλεια οδήγησης κατά τις νυχτερινές ώρες. Τοποθετούμε νέα φωτιστικά σώματα τύπου led, βελτιώνοντας κατά πολύ την ποιότητα του επαρχιακού οδικού δικτύου.
Στόχος μας παραμένει να καταστεί το σύνολο του επαρχιακού οδικού δικτύου σύγχρονο και ασφαλές και γι’ αυτό το λόγο θα συνεχίσουμε τις παρεμβάσεις με την γ’ φάση ασφαλτοστρώσεων».

(Visited 101 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*