Συνδικάτο Τουρισμού Θήρας: «Να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα των Τεμπών»

Newsroom
01/03/2024 12:06
 
 
 

 

Εργαζόμενοι, μαθητές, αυτοαπασχολούμενοι έδωσαν δυναμικό και ελπιδοφόρο «παρών» στη μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση και πορεία που πραγματοποιήθηκε στα Φηρά της Σαντορίνης στις 28 Φεβρουαρίου.

Κάλεσμα για συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση απηύθυναν σωματεία και φορείς του νησιού (ΕΛΜΕ Θήρας, Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Θήρας, ΣΕΠΕ Θήρας, Σύλλογος εργαζομένων του Δήμου, Εργαζόμενοι της Εθνικής Τράπεζας, Ομάδα Γυναικών Σαντορίνης της ΟΓΕ).

Στην κινητοποίηση, που κατέληξε στο Δημαρχείο, έγιναν παρεμβάσεις από τους εκπροσώπους των σωματείων και των 15μελών των σχολείων, όπου τονίστηκε η αποφασιστικότητα για διαρκή αγώνα ώστε να μην συγκαλυφθεί ούτε το έγκλημα των Τεμπών, αλλά ούτε και τα χιλιάδες καθημερινά «Τέμπη», δηλαδή όλα τα εγκλήματα μιας πολιτικής που βάζει πάνω από τις ζωές των πολιτών και τις ανάγκες τους, τα κέρδη των καπιταλιστών.

«Όλοι μαζί συμφωνήσαμε να κάνουμε το θυμό μας και την οργή, αγώνα για ζωή» αναφέρει ανακοίνωση του Συνδικάτου Τουρισμού Θήρας, το οποίο εξήρε την παρουσία των μαθητών του νησιού, τη μαχητικότητά τους και τα συνθήματά τους στην κινητοποίηση, αφήνοντας ελπίδες και υπόσχεση για συνέχεια.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 18 times, 1 visits today)

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*