Συμπεράσματα και χρήσιμες συναντήσεις του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης στην Ι.Τ.Β.

Newsroom
12/03/2024 18:42
 
 
 

 

Στη διεθνή έκθεση τουρισμού ΙΤΒ στο Βερολίνο, συμμετείχε η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης και ο πρόεδρός της Αντώνης Παγώνης ο οποίος σε ανακοίνωση του, επισημαίνει ότι η ζήτηση για την Ελλάδα βρίσκεται σε ανοδική τάση 7-10%, και παρά τις «νωχελικές» κρατήσεις στη Σαντορίνη, ενώ εκφράζει αισιοδοξία για τις κρατήσεις «last minute». Αναφέρεται επίσης στη διαφοροποίηση των προτιμήσεων μεταξύ των περιοχών της Ελλάδας και στην ανάγκη για ενίσχυση προορισμών όπως η Σαντορίνη.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ο κ. Παγώνης είχε σημαντικές συναντήσεις με την Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, τον Γ.Γ. του Ε.Ο.Τ. κ. Φραγκάκη, τους προέδρους του Ξ.Ε.Ε. και της Π.Ο.Ξ. κ.κ. Βασιλικό και Χατζή αντίστοιχα, καθώς και με εκπροσώπους διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, οι προτάσεις των οποίων θα τεθούν σε συζήτηση με τον Δήμαρχο Θήρας Νίκο Ζώρζο με σκοπό την μεταξύ δήμου και Ε.Ξ.Σ. συνεργασία.

Η ανακοίνωση

Τα συμπεράσματα και oi επαφές του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης από την διεθνή έκθεση τουρισμού ΙΤΒ.

«Η ζήτηση για τη χώρα μας βρίσκεται σε αύξηση της τάξης του 7-10%, ενώ τα προβλήματα που υπάρχουν κι οι “νωχελικές” κρατήσεις στη Σαντορίνη έστω και με κρατήσεις “last minute” θεωρώ ότι θα ξεπεραστούν. Το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο στο ελληνικό περίπτερο το οποίο είχε πολύ επισκεψιμότητα, υπάρχουν όμως αποκλίσεις στην προτίμηση μεταξύ των περιοχών στην Ελλάδα, και υπάρχουν προορισμοί που χρειάζονται βοήθεια, όπως η Σαντορίνη».

Αυτά είναι τα συμπεράσματα του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης κ. Παγώνη από την παρουσία του στην έκθεση Ι.Τ.Β. του Βερολίνου.

Παράλληλα ο κ. Παγώνης κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην έκθεση είχε χρήσιμες και παραγωγικές συναντήσεις.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 36 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*