Σαντορίνη: Άθλιες συνθήκες διαβίωσης για δόκιμους αστυνομικούς

Newsroom.
10/05/2024 07:15
 
 
 

Εικόνες ντροπής από καταλύματα στη Σαντορίνη, όπου θα μείνουν δόκιμοι αστυνομικοί τους καλοκαιρινούς μήνες, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Οι περίπου 100 αστυνομικοί που πήγαν να ενισχύσουν την αστυνόμευση στην κοσμοπολίτικη Σαντορίνη, όπου κάθε καλοκαίρι καταγράφεται απόβαση κάθε λογής διεθνών κακοποιών, όπως ληστές, διαρρήκτες, απατεώνες, κλήθηκαν να μείνουν ο ένας πάνω στον άλλο.

Τις εικόνες δημοσιοποίησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών. Περίπου 10 δόκιμοι θα χρησιμοποιούσαν μόλις 2 τουαλέτες, χωρίς προσωπικούς χώρους και συνθήκες που δεν αποτελούν τιμή για κανέναν.

Επικοινωνία ΕΛ.ΑΣ. – Δήμου Σαντορίνης για άμεση λύση
Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, άναψαν τα τηλέφωνα μεταξύ Αρχηγείου της αστυνομίας και Δήμου Σαντορίνης με τις πληροφορίες να λένε ότι αναζητείται λύση και κυρίως καταλύματα… Δεν μπορεί από την μια να ζητάμε ασφάλεια και από την άλλη να μην φροντίζουμε για τα αυτονόητα.

Όχι κάποιο πεντάστερο ξενοδοχείο με θέα στην καλντέρα αλλά έναν αξιοπρεπή χώρο διαμονής για να μείνουν στο νησί άνθρωποι που θα είναι επιφορτισμένοι με την ασφάλεια εκατομμυρίων τουριστών.

Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 87 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*