Συναντήσεις εργασίας του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σαντορίνη

Newsroom.
15/05/2025 11:30
 
 
 

 

Στο πλαίσιο της διαρκούς ενασχόλησης και των επαφών του Επιμελητηρίου Κυκλάδων με τα μέλη και τους φορείς της Σαντορίνης εν όψει της προετοιμασίας για την έναρξη της τουριστικής περιόδου, ο Πρόεδρος και Στελέχη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων επισκέφθηκαν τη Σαντορίνη την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Μαΐου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Σαντορίνη ο κ. Γιάννης Ρούσσος και τα στελέχη του Επιμελητηρίου πραγματοποίησαν συναντήσεις εργασίας με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους εκπροσώπους του Επιμελητηρίου στη Σαντορίνη Νικόλαο Νομικό, Γεώργιο Διαμαντόπουλο, Ματθαίο Αργυρό, Μανώλη Προγουλάκη, Χρήστο Μαρκοζάνε και Λευτέρη Αναπλιώτη.

Επίσης πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Σαντορίνης κ. Νίκο Ζώρζο, κατά την οποία συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν την περίοδο αυτή τη Σαντορίνη, εν όψει της σταδιακής άρσης των τελευταίων περιοριστικών μέτρων, και πώς το Επιμελητήριο Κυκλάδων μπορεί να φανεί χρήσιμο στα μέλη του.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 42 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*