Σαντορίνη: Οικολογική περιπατητική δράση με αφορμή την Ημέρα του Περιβάλλοντος

Newsroom
06/06/2020 2:54
  •  
  •  
  •  

 

Ο Φυσιολατρικός Εκδρομικός Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Θήρας ΕΝ ΟΔΩ στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος σας καλεί την Κυριακή 7 Ιουνίου 2020 στις 10:00 το πρωί στο Ημεροβίγλι στο Γήπεδο του Basket στην 10η Οικολογική Περιπατητική Δράση.

Ο κάθε συμμετέχοντας-ουσα θα έχει τη δυνατότητα να ανακυκλώσει στην πηγή ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, λαμπτήρες και ρούχα υποδήματα.

Στην βάση της παγκόσμιας αρχής «Ο Ρυπαίνων πληρώνει ο ανακυκλών ανταμείβεται» θα λάβει ανταποδοτικά τα εξής αναμνηστικά αλλά πολύ χρήσιμα δώρα:

-Ένα καπελάκι συλλεκτικό και χρηστικό του Συλλόγου μας

-Μια τσάντα πάνινη πολλαπλών χρήσεων για να καταργήσουμε την πλαστική , προσφορά της Φωτοκύκλωση Α.Ε.

-Το οικολογικό παραμύθι «ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ , Ο ΦΩΤΗΣ , Η ΦΩΤΟΥΛΑ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ» προσφορά της Εν Οδώ Εκπαιδευτική Θεατρική Ομάδα/Δρ. Αντώνη Γάκη
και της Φωτοκυκλωσης Α.Ε

-Έναν καθαρότερο κόσμο!!!

Μετά το πέρας της σύντομης εορτής θα ακολουθήσει καθαρισμός και βόλτα οικολογική στο ίσως πιο όμορφο μονοπάτι του κόσμου από το Ημεροβίγλι έως την Οία και πίσω, συνολικού μήκους 10 χλμ , με δυνατότητα οποίος κουραστεί να επιστρέψει από τη μέση της διαδρομής στο ύψος του donkey station και από την Οία με αμάξι πίσω στην βάση στο Ημεροβίγλι!

Για τον Φ.Ε.Α.Π.Σ Θήρας ΕΝ ΟΔΩ

Δρ. Αντώνης Γάκης

 

(Visited 117 times, 1 visits today)