Συναντήσεις Λεονταρίτη με αθλητικούς φορείς – «Πράσινο φως» για την κατασκευή νέου γηπέδου με φυσικό χλοοτάπητα

Newsroom
16/10/2020 13:00
 
 
 

Διαδοχικές συναντήσεις με τα Διοικητικά Συμβούλια του Αθλητικού Συλλόγου Σαντορίνης 2020 και του Αθλητικού Ομίλου Θήρας, κατόπιν σχετικού τους αιτήματος, είχε στο Επαρχείο του νησιού ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, παρουσία του Επάρχου κ. Χαράλαμπου Δαρζέντα.

Τα μέλη του Δ.Σ. της Αθλητικού Συλλόγου Σαντορίνης 2020 ζήτησαν από τον Αντιπεριφερειάρχη την συνδρομή της Περιφέρειας για την κατασκευή νέου γηπέδου στο νησί με φυσικό χλοοτάπητα, απαραίτητη προϋπόθεση για τις ομάδες της Β’ Εθνικής κατηγορίας, προκειμένου να διεξάγονται αγώνες στην έδρα της.

Μετά από άμεση επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκος, ο κ. Λεονταρίτης διαβεβαίωσε τους συμμετέχοντες ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα σταθεί αρωγός στην υλοποίηση του έργου, σε συνεργασία με τον Δήμο Θήρας, συνεργασία που επικυρώθηκε μετά κι από τη σημερινή συνάντησή του με τον Δήμαρχο κ. Αντώνη Σιγάλα.

Ακολούθησε συζήτηση και ενημέρωση για τα θέματα που αφορούν στο σωματείο με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας volley γυναικών του Αθλητικού Ομίλου Θήρας, με τον Αντιπεριφερειάρχη να επικεντρώνεται στη σπουδαιότητα του έργου της ενεργειακής αναβάθμισης του Κλειστού Γυμναστηρίου του Δήμου Θήρας, ο προϋπολογισμός και η επιλέξιμη δημόσια δαπάνη του οποίου ανέρχονται στο ποσό των 781.200€.

Το έργο είναι ενταγμένο στον Άξονα Προτεραιότητας «Αειφορική ανάπτυξη και διαχείριση των πόρων» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο» και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Και οι δύο συναντήσεις ολοκληρώθηκαν με θετικό πρόσημο, με τους συμμετέχοντες να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τη διαρκή στήριξη της Περιφέρειας στην κατεύθυνση της ενίσχυσης και συμπλήρωσης των αθλητικών υποδομών του νησιού.

(Visited 60 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*