Διαγραμμίσεις και τοποθέτηση νέων πινακίδων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Σαντορίνης

Newsroom
28/07/2021 16:39
 
 
 

Σε φάση ολοκλήρωσης στο μεγαλύτερο τμήμα του βρίσκεται το έργο διαγράμμισης του επαρχιακού οδικού δικτύου της Σαντορίνης, το οποίο θα αυξήσει το αίσθημα οδικής ασφάλειας στους χρήστες των πολυσύχναστων δρόμων του νησιού.

Επίσης, έχει ήδη ξεκινήσει η τοποθέτηση των νέων ρυθμιστικών πινακίδων της οδικής κυκλοφορίας και από σήμερα ξεκίνησε η τοποθέτηση και των νέων πληροφοριακών πινακίδων.

Επίσης, εντός των επόμενων ημερών θα τοποθετηθούν και στηθαία ασφαλείας.

Οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις σχεδιάστηκαν, χρηματοδοτούνται και υλοποιούνται από την Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και αποσκοπούν στη βελτίωση των συνθηκών ασφαλείας στο οδικό δίκτυο του νησιού.

Σε σχετική δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, από τη Σαντορίνη όπου βρίσκεται σήμερα, ανέφερε:

«Αποδεικνύουμε για μία ακόμη φορά το μεγάλο ενδιαφέρον μας για τη Σαντορίνη. Τα έργα της αντικατάστασης των παλιών και φθαρμένων πινακίδων, η τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας, καθώς και η πλήρης διαγράμμιση του επαρχιακού οδικού δικτύου είναι έργα για τα οποία είχαμε δεσμευτεί και αισθάνομαι ικανοποίηση, διότι παρά τις μεγάλες υπηρεσιακές δυσκολίες που έχουν προκληθεί με τα lockdown, την τηλεργασία των υπαλλήλων κλπ., υλοποιούνται.

Είμαι βέβαιος ότι μετά και την ολοκλήρωση του έργου της ασφαλτόστρωσης του συνόλου σχεδόν του επαρχιακού οδικού δικτύου, το οποίο έχει ήδη δημοπρατηθεί (συνολικού προϋπολογισμού 3.000.000€), το όραμα για ένα σύγχρονο και ασφαλές οδικό δίκτυο στη Σαντορίνη θα γίνει πραγματικότητα.

Στα προβλήματα του νησιού απαντάμε με έργα από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μας».

(Visited 135 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*