Φρυκτωρίες 2022: 19η Επικοινωνία Αρχαίων Πύργων στη Σίφνο

Newsroom
10/06/2022 12:09
 
 
 

Την Κυριακή 12 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η 19η ετήσια Επικοινωνία των Αρχαίων Πύργων της Σίφνου, με τη συμμετοχή εκατοντάδων εθελοντών, δίνοντας ξανά ζωή στα απομεινάρια του αρχαιολογικού πλούτου του νησιού.

20 χρόνια μετά την πρώτη σύγχρονη επικοινωνία των Αρχαίων πύργων της Σίφνου και μετά από μια χρονιά αναγκαστικού “κλεισίματος”, οι εθελοντές θα διασκορπιστούν σ’ όλη την έκταση του νησιού για να στείλουν μήνυμα αισιοδοξίας και συναδέλφωσης στο Αρχιπέλαγος.

Το σύνθημα θα δοθεί, όπως πάντα, στις 7 το απόγευμα, αυτή τη φορά από τον πύργο της Βρύσης απ’ όπου θα μεταδοθεί και η καθιερωμένη εκπομπή. Φέτος η μετάδοση θα είναι ραδιοφωνική, διαδικτυακή και τηλεοπτική.

Στις 8:30 θα ακολουθήσει εκδήλωση στην Ι. Μ. Φυρογίων με βράβευση των μαγείρων των πανηγυριών από τον Δήμο Σίφνου, προβολή της εκπομπής και του υλικού των εθελοντών από τους πύργους, κεράσματα και συναυλία που διοργανώνει ο Π.Σ.Σ.

Είσοδος Ελεύθερη.

(Visited 189 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.