Επιχορήγηση 140.000€ στο Δήμο Σίφνου για την κατασκευή ενδιάμεσου αντλιοστασίου

sifnos
Newsroom
31/10/2022 16:44
 
 
 

 

Υπεγράφη από τον Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής απόφαση επιχορήγησης του Δήμου Σίφνου με το ποσό των 140.000€ για την κατασκευή ενδιάμεσου αντλιοστασίου μεταφοράς του παραγόμενου νερού από τις μονάδες αφαλάτωσης του Πλατύ Γιαλού στην κεντρική δεξαμενή ύδρευσης του νησιού, στην περιοχή «Πελιάρδι» Σίφνου.

Η παραπάνω απόφαση επιχορήγησης εντάσσεται στο πλαίσιο λήψης μέτρων και δράσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων λειψυδρίας και την υδροδότηση των νησιών και συγκεκριμένα στο έργο «Υδροδότηση άνυδρων νησιών & έργα βελτίωσης υποδομών ύδρευσης των νησιών» του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) έτους 2022.

Από την πλευρά της, η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κα Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε:

«Η απόφαση επιχορήγησης του Δήμου Σίφνου με το ποσό των 140.000€ αποδεικνύει για άλλη μία φορά τα γρήγορα αντανακλαστικά και τις άμεσες λύσεις που δίνει η Κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση των ιδιαιτεροτήτων της νησιωτικότητας και την στήριξη των τοπικών κοινωνιών στα νησιά μας.

Θα ήθελα, για άλλη μια φορά, να ευχαριστήσω τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και τον Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για τις Κυκλάδες μας και την συνεχή παροχή επιχορηγήσεων με σκοπό την βελτίωση των υποδομών ύδρευσης των νησιών μας».

(Visited 89 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*