Στη Σίφνο ο Γ. Λεονταρίτης για επιτόπιο συντονισμό έργων της Περιφέρειας

Newsroom
08/03/2023 16:42
 
 
 

 

Στη Σίφνο βρίσκεται από χθες Τρίτη 7 Μαρτίου ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης, προκειμένου να συντονίσει επιτόπου τις ενέργειες που δρομολογούνται για την εκτέλεση της 2ης φάσης του έργου οδοποιίας και της πλήρους ανακατασκευής του γηπέδου στην περιοχή Θόλος.

Επ’ ευκαιρία της παρουσίας του κ. Λεονταρίτη στο νησί, χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο του νησιού, παρουσία της Δημάρχου Σίφνου κας Μαρίας Ναδάλη, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Γιάννη Γεροντή, του πρώην Επάρχου κ. Νίκου Βενάκη, της Μηχανικού του Επαρχείου Μήλου κας Γιώτας Αυγερινοπούλου, Δημοτικών Συμβούλων και εκπροσώπων όλων των φορέων του νησιού.

Στην πολύωρη και άκρως εποικοδομητική εφ’ όλης της ύλης συζήτηση αναλύθηκαν όλα τα θέματα του νησιού, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία οδικού χάρτη για την έναρξη των εργασιών της 2ης φάσης ανακατασκευής του οδικού δικτύου.

Σε δήλωσή του ο κ. Λεονταρίτης αναφέρει: «Η Σίφνος ένα από τα ωραιότερα νησιά του Νοτίου Αιγαίου ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.
Έργα εκατομμυρίων ευρώ έχουν ολοκληρωθεί, όπως είναι η 1η φάση του μεγάλου έργου της αποχέτευσης, η 1η φάση της συντήρησης του οδικού δικτύου, η κατασκευή του Δημοτικού Σχολείου του νησιού και η συντήρηση και επισκευή των υφιστάμενων σχολικών συγκροτημάτων.

Τώρα βρισκόμαστε στο στάδιο εκκίνησης των διαδικασιών για την έναρξη νέων έργων, όπως είναι η 2η φάση συντήρησης του οδικού δικτύου, η πλήρης ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου και ο βιολογικός καθαρισμός του νησιού. Η άριστη συνεργασία μας με τη Δήμαρχο Σίφνου κα Μαρία Ναδάλη και το Δήμο Σίφνου αποδίδει τα μέγιστα προς όφελος των κατοίκων του νησιού.

Ως Περιφερειακή Αρχή έχουμε ήδη υλοποιήσει στη Σίφνο έργα τα οποία έχουν συμβάλει στην ποιοτική αναβάθμισή της και πάντα θα στηρίζουμε την επίλυση προβλημάτων, ακόμη κι αν αυτά δεν άπτονται της δικής μας αρμοδιότητας».

(Visited 87 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*