Δήμος Σίφνου: Πρόσκληση στην 9η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 13 Μαΐου 2024

Newsroom.
10/05/2024 08:16
 
 
 

Καλείστε να συμμετάσχετε στην 9η δημόσια τακτική, (διά περιφοράς), συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει με το άρθρο 6 του Ν. 5056/2023, την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 έως τις 11:00 π.μ., για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.Άμεση επίλυση των σημαντικών προβλημάτων στη στελέχωση και στον εξοπλισμό του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Σίφνου και στη μεταφορά ασθενών με σοβαρά περιστατικά σε νοσοκομεία της Αθήνας. (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Δήμαρχος Μαρία Εμμ. Ναδάλη)

2.Φιλοξενία Καθηγητή και φοιτητών του Πανεπιστήμιου Αιγαίου στο πλαίσιο προγράμματος ERASMUS (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Δήμαρχος Μαρία Εμμ. Ναδάλη)

3.Έγκριση ή μη ταξιδιού εξοικείωσης δημοσιογράφων του περιοδικού Bergwelten Redbull σε Σίφνο & Κίμωλο, ύστερα από πρόταση της Υπηρεσίας ΕΟΤ Αυστρίας και του συμπατριώτη μας κ. Γιάννη Ραφαλιά και τη σχετική γνωμοδότηση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Σίφνου (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιδήμαρχος Ιωάννης Ραφελέτος)

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σίφνου
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΥΣΙΝΗΣ

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*