Δήμος Σίφνου: «Ευχαριστώ» στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Περιφερειακού Ιατρείου

Newsroom
22/04/2021 00:52
 
 
 

 

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Περιφερειακού Ιατρείου Σίφνου ευχαριστεί θερμά ο δήμος Σίφνου, για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλει για να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο “με αυταπάρνηση, αυτοθυσία και αλτρουϊσμό”.

Το “ευχαριστώ” του δήμου Σίφνου της δημάρχου Μαρίας Ναδάλη, του δημοτικού συμβουλίου και των προέδρων των κοινοτήτων του νησιού:

Μαρία Ναδάλη: Δήμαρχος Σίφνου

Δεν πάει πολύ καιρός που η Σίφνος με μια φωνή αναγνώρισε ως ήρωες το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ιατρείου μας. Γιατί, πράγματι, ήρωες σήμερα είναι όσοι σέβονται τον εαυτό τους και ασκούν με συνέπεια και υπευθυνότητα τη δουλειά τους, προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο με αυταπάρνηση, αυτοθυσία και αλτρουϊσμό.

Ο κόσμος της Σίφνου αναγνωρίζει και τιμά τους ανθρώπους που τού παραστέκονται σε δύσκολες περιόδους και που διασφαλίζουν στο νησί μας στρατηγικό πλεονέκτημα.

Χάρη σε εσάς, η Σίφνος αποκτά πολύτιμο κεφάλαιο:

Η επιτυχημένη πορεία μας σε συνθήκες πανδημίας ζυγίζει πρόσωπα και καταστάσεις. Δεν έχουμε περιθώριο για πισωγυρίσματα, διότι οι προκλήσεις παραμένουν δυσχερείς και οι ισορροπίες δεν είναι καθόλου εύκολες. Τα πάντα μεταβάλλονται μέσα σε νερά αχαρτογράφητα.

Σε αυτό το περιβάλλον της αστάθειας, οι συνδημότες μας δικαιούνται τό κάτι παραπάνω. Μέσα από το Δημοτικό μας Συμβούλιο οφείλουμε να γινόμαστε παραγωγικότεροι και να αποδεικνυόμαστε άξιοι της εμπιστοσύνης της Σιφνέικης κοινωνίας των ενεργών πολιτών. Οι Σιφνιοί συμπολίτες μας απαιτούν από μάς διαρκή και δυναμική παρουσία στη νησιώτικη πορεία μας. Και πάνω απ’ όλα αξίζουν την καλύτερη ανθρώπινη ποιότητα σε όλους τους τομείς της δραστηριοποίησής μας.

Εσείς, το προσωπικό του Ιατρείου μας, αποτελείτε ένα ισχυρό κέντρο Α ρ ι σ τ ε ί α ς για όλο το νησί μας, το νησί της καρδιάς μας. Γι’ αυτό, αξίζετε τα πιο ειλικρινή συγχαρητήρια. Το δικό μας χρέος απέναντί σας είναι να ενισχύουμε το Ιατρείο μας με κάθε ιατρικό, τεχνολογικό και φαρμακευτικό μέσο, ώστε να μπορείτε να δίνετε τις καθημερινές μάχες για τη ζωή μας με περισσότερα και πιο σύγχρονα όπλα στη διάθεσή σας.

Η Δήμαρχος Σίφνου, Μαρία Εμμ. Ναδάλη, σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς και τα μέλη των Κοινοτικών Συμβουλίων Απολλωνίας και Αρτεμώνα, μαζί με τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Νομικών Προσώπων και όλων των Επιτροπών του ΔΗΜΟΥ ΣΙΦΝΟΥ, είμαστε στη διάθεσή σας.

Με αισθήματα Ευγνωμοσύνης,
Η Δήμαρχος
Μαρία Εμμ. Ναδάλη

(Visited 115 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*