Στη Σίφνο ο Διοικητής της 2ηςΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου – Επισκέφθηκε το Π.Π.Ι. και τον Δήμο

Newsroom
24/08/2021 10:25
 
 
 

Επίσκεψη στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σίφνου (Π.Π.Ι.) πραγματοποίησε χθες Δευτέρα 23 Αυγούστου ο Διοικητής της 2ηςΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου κ. Χρήστος Ροϊλός, ο οποίος συναντήθηκε με το ιατρικό, νοσηλευτικό και επικουρικό προσωπικό.

Κατά την επίσκεψή του, ο κ. Ροϊλός περιηγήθηκε στους χώρους του Ιατρείου από τον Προϊστάμενο του Π.Π.Ι. κ. Σπύρο Ρουπακιώτη, ενώ ενημερώθηκε και διά ζώσης για τα ζητήματα που κατά καιρούς έχουν τεθεί και αφορούν κυρίως στην ενίσχυση της στελέχωσης του Ιατρείου με μόνιμο προσωπικό, καθώς και σε άλλα θέματα αρμοδιότητάς του, για τα οποία – όπως ανακοίνωσε – δρομολογούνται ενέργειες.

Ο κ. Ροϊλός ενημέρωσε επίσης, ότι εντός του Σεπτεμβρίου και σύμφωνα και με την περσινή «δέσμευση» του Υπουργείου Υγείας και της 2ης ΔΥΠΕ, θα προκηρυχτεί η μόνιμη θέση παιδιάτρου, ανακοίνωση που – σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του Δήμου- προκάλεσε ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση στην τοπική κοινωνία της Σίφνου.

Νωρίτερα, είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση του Διοικητή με τη Δήμαρχο, την Πρόεδρο του Ιδρύματος Στήριξης του Ιατρείου «Σωτήρης Τριαντάφυλλος» κα Αποστολία Γεωργαρή και τον Αντιδήμαρχο και μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος κ. Γιώργο Κ. Γεωργούλη.

(Visited 164 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*