ΔΕΥΑΣ: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση από το Υπουργείο Εσωτερικών για την αγορά μονάδας αφαλάτωσης

afalatosi firon
Newsroom
20/12/2021 11:38
 
 
 

Την έκτακτη οικονομική ενίσχυση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Σύρου (ΔΕΥΑΣ) από το Υπουργείο Εσωτερικών με το ποσό των 150.000 ευρώ ανακοίνωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης.

Ανταποκρινόμενος θετικά στο αίτημα του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης κ. Λειβαδάρα, ο αν. Υπουργός Εσωτερικών κ. Πέτσας υπέγραψε σήμερα το ύψος του ποσού της επιχορήγησης, το οποίο θα διατεθεί για την αγορά της απαραίτητης μονάδας αφαλάτωσης που θα δώσει λύση στο οξύ πρόβλημα υδροδότησης που ταλαιπωρεί τους κατοίκους και επισκέπτες της Σύρου. Υπενθυμίζεται ότι, για το συγκεκριμένο θέμα, είχε προηγηθεί συνάντηση στις 22 Νοεμβρίου μεταξύ των κ.κ. Πέτσα, Βρούτση και Λειβαδάρα.

Μετά από αυτή τη θετική εξέλιξη, ο κ. Βρούτσης δήλωσε:

«Η κυβέρνηση, στηρίζει τη νησιωτική Ελλάδα έμπρακτα! Το υπουργείο Εσωτερικών, μέσα από καινοτόμα και αναπτυξιακά προγράμματα, όπως το πρόγραμμα “ΤΡΙΤΣΗΣ” προχωρά στην υλοποίηση σημαντικών έργων, που αφορούν τη λειψυδρία, την αποχέτευση, τους αγροτικούς δρόμους, καθώς και σειρά υποδομών που ενισχύουν σημαντικά τις Κυκλάδες».

(φωτό αφαλάτωσης: αρχείου)

(Visited 105 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*