Σύρος: Δημοπρατείται από την Περιφέρεια η ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο

Newsroom
12/01/2022 11:47
 
 
 

 

Ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου του έργου «Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα επαρχιακού οδικού δικτύου ν. Σύρου», συνολικής εκτιμώμενης αξίας 450.000€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) προκηρύσσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων, με απόφαση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου.

Ως καταληκτική προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή των προσφορών ορίζεται η 01/02/2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00. Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα διενεργηθεί από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων στην Ερμούπολη της Σύρου, στις 07/02/2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00.

Στους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, προσφέρεται ελεύθερη, πλήρης, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο, χώρο «ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί» της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ, καθώς και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη διεύθυνση http://www.pnai.gov.gr.

To έργο είναι ενταγμένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Π.Ε. Κυκλάδων, έτους 2021 και χρηματοδοτείται από Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

(φωτό αρχείου)

(Visited 142 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*