Την πίτα του Αγίου Βασιλείου ευλόγησε ο κ. Δωρόθεος Β’ στα Γραφεία ΕΦΚΑ Σύρου

Newsroom
01/03/2022 11:35
 
 
 

 

Ύστερα από πρόσκληση της Διευθύντριας του ΕΦΚΑ Σύρου κας Κοκκάλα, ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ μετέβη στα Γραφεία του ΕΦΚΑ Σύρου και ευλόγησε την πίτα του Αγίου Βασιλείου, παρουσία του διατελέσαντος Υπουργού Εργασίας και Βουλευτού Κυκλάδων κ. Βρούτση, του Αντιδημάρχου Σύρου-Ερμούπολης κ. Φωτεινιά (ως εκπροσώπου του Δημάρχου κ. Λειβαδάρα), καθώς και όλων των υπαλλήλων της υπηρεσίας, τους οποίους ο κ. Δωρόθεος Β’ συνεχάρη και ευχαρίστησε για το έργο που προσφέρουν στην υπηρεσία, κυρίως ευπαθών ομάδων και τους ευχήθηκε για το Τριώδιο.


Η Διευθύντρια καλωσόρισε τον Μητροπολίτη και τον Βουλευτή Κυκλάδων, αναφέρθηκε στην προσφορά του ΕΦΚΑ Σύρου στη τοπική κοινωνία και στη στήριξη όσων προσέρχονται στα γραφεία να εξυπηρετηθούν και ευχαρίστησε τους υπαλλήλους.


Ο κ. Βρούτσης ευχαρίστησε με τη σειρά του τους υπαλλήλους, τους οποίους χαρακτήρισε συνεργάτες και στυλοβάτες του έργου του και υπενθύμισε τις καινοτόμες δράσεις που υλοποιήθηκαν επί της θητείας του ως Υπουργού Εργασίας, οι οποίες διευκόλυναν την εξυπηρέτηση των πολιτών και μάλιστα των, προς σύνταξη.

Ευχαριστίες, συγχαρητήρια και ευχές απηύθυνε επίσης και ο Αντιδήμαρχος κ. Φωτεινιάς.

(Πηγή: Ι.Μ. Σύρου)

(Visited 211 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*