Τετραήμερη περιοδεία της Κατερίνας Μονογυιού στη Σύρο

Newsroom
03/03/2022 11:13
 
 
 

 

Συνάντηση εργασίας με τον νέο Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου, Αρχιπύραρχο Νικόλαο Μπάλση, τον νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κυκλάδων, Πύραρχο Άγγελο Κυρίτση και με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νοτίου Αιγαίου Σταύρο Ρούσσο πραγματοποίησε η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού, κατά την τετραήμερη περιοδεία της στη Σύρο.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι ιδιαιτερότητας της νησιωτικότητας, η βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων, ζητήματα εκσυγχρονισμού του εξοπλισμού, ενώ συζητήθηκαν και οι προοπτικές αναπτυξιακών υποδομών που θα αποβλέπουν στη συνεχή εκπαίδευση του πυροσβεστικού προσωπικού. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην επιτακτική ανάγκη ίδρυσης Πυροσβεστικού Κλιμακίου στη Μύκονο, που θα καλύψει καθημερινές ανάγκες των νησιωτών.

Στη συνέχεια, η κα Μονογυιού συναντήθηκε με τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και τον Τεχνικό Διευθυντή του Αθλητικού Προοδευτικού Ομίλου «Ελλάς» Σύρου κ.κ. Νικόλαο Ζιάβρα, Θεόδωρο Πύργο και Νικόλαο Δεληγιάννη, αντίστοιχα, με τους οποίους συζήτησε πιθανές λύσεις αντιμετώπισης των μεγάλων εξόδων μετακίνησης της ομάδας.

Στη συνέχεια της περιοδείας της, η βουλευτής Κυκλάδων συνάντησε τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πελοποννησίων Σύρου κ. Ιωάννη Καλοφωλιά και τον συνεχάρη για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του συλλόγου που συμβάλλουν καθοριστικά ώστε να παραμένει ζωντανή η παράδοση του τόπου μας.

Επίσης, παρευρέθηκε στο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων για την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης και των αντιπροσώπων της ΓΣΕΕ, όπου συνεχάρη τον κ. Μάρκο Βουτσίνο και την παράταξη του για την επανεκλογή τους και τόνισε τις γενναίες φορολογικές ελαφρύνσεις που πραγματοποίησε η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, επισημαίνοντας παράλληλα ότι βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων του Νεώριου Σύρου.

Τέλος, η κα Μονογυιού παρευρέθηκε στη συνάντηση της ΔΕΕΠ Κυκλάδων, που πραγματοποιήθηκε παρουσία των εκπροσώπων της Νεολαίας, του Υπευθύνου Περιφερειακών Οργανώσεων ΟΝΝΕΔ Μένιου Κορομηλά και του Προέδρου ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων Στάθη Πολυκρέτη. Κατά τη συνάντηση, ιδιαίτερη μνεία έγινε στην έμπρακτη στήριξη της Ελλάδας στην Ουκρανία. Στο πλαίσιο της συνάντησης, η βουλευτής Κυκλάδων, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Οι τοπικές οργανώσεις μας αποτελούν τον κορμό και το οξυγόνο της Νέας Δημοκρατίας. Μέλη και στελέχη επιτελείτε σπουδαίο και καθημερινό έργο και θέλω ξανά να τονίσω ότι βρίσκομαι δίπλα σας για να δίνουμε λύσεις στις αγωνίες και τα προβλήματα των νησιωτών. Από μικρή ηλικία γαλουχήθηκα στην ΟΝΝΕΔ και γνωρίζω την τεράστια προσφορά σας στη Νέα Δημοκρατία. Θέλω ξανά να σας ευχαριστήσω που βρίσκεστε συνεχώς δίπλα στις τοπικές κοινωνίες, για τους αγώνες και την ανιδιοτελή προσφορά σας».

(Visited 170 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*