Ξενάγηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις εγκαταστάσεις του ναυπηγείου του Νεωρίου (φώτος)

Newsroom
04/03/2022 19:48
 
 
 

 

Στις εγκαταστάσεις του ναυπηγείου του Νεωρίου ξεναγήθηκε σήμερα το πρωί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου κατέφθασε μετά την επίσκεψή του στο Δημοτικό Σχολείο Βάρης Μάννα.

Συνοδευόμενος από άντρες της προσωπικής του ασφάλειας και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (τόσο για τον κορωνοϊό, όσο και για την ασφαλή παραμονή στον χώρο του ναυπηγείου) ο κ. Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους εργαζόμενους της επιχείρησης, οι οποίοι τον χειροκρότησαν με θέρμη, ενώ κάποιοι από αυτούς τράβηξαν και selfie μαζί του.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την ξενάγηση του Πρωθυπουργού στο Νεώριο.























Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης μετέβη στον χώρο όπου θα λειτουργήσει το Διεθνές Κέντρο Θαλάσσιας Τεχνολογίας και Καινοτομίας.

Το Κέντρο θα παρέχει στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις τα απαιτούμενα τεχνολογικά εργαλεία  για την εξισορρόπηση της οικονομικής και της περιβαλλοντολογικής βιωσιμότητας τους, ενώ έχει βασιστεί στο  τρίπτυχο: α) Προσφορά νέων τεχνολογιών και λύσεων για τη βελτίωση της οικονομίας και ναυτιλίας στην Ελλάδα, β) Διασύνδεση Έρευνας και Ανάπτυξης με την Πράξη σε ένα βιομηχανικό χώρο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και γ) Πρόσβαση μέσω της πλατφόρμας σε νέους ανθρώπους (start-ups) με όραμα και αγάπη για δημιουργία στον τεχνολογικό τομέα.







(Visited 127 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*