Στον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ν. Αιγαίου

Newsroom
06/04/2022 19:25
 
 
 

 

Τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου Υποστράτηγο Γεώργιο Μιχαλόπουλο υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.

Αφού καλωσόρισε τον κ. Μιχαλόπουλο και του ευχήθηκε καλή δύναμη στο απαιτητικό έργο του, ο κ. Λεονταρίτης είχε την ευκαιρία να συζητήσει διεξοδικά μαζί του θέματα που άπτονται της συνεργασίας της Περιφέρειας με την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου, καθώς και τη νησιωτικότητα και την πολυδιάσπαση της περιοχής, δεδομένα που καθιστούν το Νότιο Αιγαίο ως την πιο δύσκολη διοικητικά Περιφέρεια της Ελλάδας.

Ο κ. Λεονταρίτης δήλωσε σχετικά με τη συνάντηση:
«Καλωσορίζω τον κ. Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή στο Νότιο Αιγαίο. Το υπηρεσιακό του παρελθόν και η δεδομένη εμπειρία του αποτελούν εχέγγυο χρηστής διοίκησης. Από την πλευρά μας θα είμαστε αρωγοί στο έργο της Αστυνομίας προκειμένου στο Νότιο Αιγαίο, αυτόν τον παγκόσμιο τουριστικό προορισμό να συνεχίσει να επικρατεί η ευνομία και το αίσθημα ασφάλειας για τους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες μας».

(Visited 213 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*