Στη Σύρο δημοσιογράφος της εφημερίδας Tagesspiegel για την τουριστική προβολή του νησιού στη γερμανική αγορά

Newsroom
22/06/2022 16:50
 
 
 

 

Σε συνέχεια σχετικής αρθρογραφίας για τη Σύρο στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ΜΜΕ και δυναμικής προβολής του νησιού στο εξωτερικό, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Παναγιώτης Κουταβάς υποδέχτηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο και ξενάγησε στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης τον κ. Ulf Lippitz, Γερμανό δημοσιογράφο ο οποίος αρθρογραφεί στην έγκυρη ημερήσια, ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδα Tagesspiegel (www.tagesspiegel.de), με έδρα το Βερολίνο.

Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης ευχαρίστησε θερμά την Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Γερμανίας και ιδιαίτερα την κα Μαρία Ζαρνακούπη, καθώς και τον κ. Παύλο Χατζηγρηγορίου για την προθυμία του να ξεναγήσει τον κ. Ulf Lippitz στην Ερμούπολη, με επίκεντρο μεταξύ άλλων στην αρχιτεκτονική των κτιρίων της.

Ο Δήμος εύχεται, επίσης, καλή σεζόν σε όλους τους επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου και καλή δύναμη στους εργαζομένους, τονίζοντας ότι «με ενότητα και σκληρή εργασία από όλους, θα κρατήσουμε και φέτος μαζί το νησί μας ψηλά».

(φωτογραφίες: Quentin Lafon)

(Visited 38 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.