Το Τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων για το Νοσοκομείο Σύρου: «Μόνο ο λαός μπορεί να το σώσει»

Newsroom
02/07/2022 10:31
 
 
 

 

Για ψέματα και θράσος, όσον αφορά το Νοσοκομείο της Σύρου, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων.

Η ανακοίνωση εκδόθηκε με αφορμή την παρουσία της Υφυπουργού Υγείας κας Γκάγκα τη Δευτέρα στη Σύρο, στην ευρεία σύσκεψη που θα γίνει στο κτίριο της Περιφέρειας με μοναδικό θέμα το Γενικό Νοσοκομείο του νησιού.

«Πόση αξιοπιστία μπορεί να έχει η επίσκεψή της όταν σου έχει πει ψέματα ο ίδιος ο υπουργός;» αναρωτιέται ο ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι μόνο ο λαός μπορεί να σταματήσει τον εμπαιγμό και να σώσει το Νοσοκομείο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους για όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό» (Α. Λίνκολν).

Η κοροϊδία από την κυβέρνηση δεν έχει σταματημό. Είναι εξοργιστικό και έχει συνέπειες στις ζωές όλων των Κυκλαδιτών και των επισκεπτών των νησιών μας.

Όταν σου έχει πει ψέματα ο ίδιος ο υπουργός, πόση αξιοπιστία μπορεί να έχει η επίσκεψη της υφυπουργού; Η κυβέρνηση φαίνεται ότι κάνει πάλι τη δουλειά που ξέρει καλύτερα, δηλαδή να λέει ψέματα και να δίνει υποσχέσεις που μετά αθετεί. Και ψέματα και θράσος λοιπόν.

Όμως οι Συριανοί και όλοι οι Κυκλαδίτες θα πρέπει να κάνουμε τη δική μας δουλειά. Και δική μας δουλειά είναι η προάσπιση του βασικότερου των δικαιωμάτων, αυτού της υγείας.

Τη Δευτέρα 4/7 στις 10:00 πμ συγκεντρωνόμαστε στο προαύλιο του Νοσοκομείου Σύρου και απαιτούμε δημόσια, δωρεάν και ποιοτική υγεία για όλες και για όλους!

Μόνο ο λαός μπορεί να σταματήσει τον εμπαιγμό! Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το Νοσοκομείο!

(Visited 116 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*