ΕΠΑΛ Σύρου: «Θα είμαστε πάντα κοντά στους μαθητές και τις μαθήτριές μας»

Newsroom
29/07/2022 13:53
 
 
 

 

Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα των Πανελληνίων Εξετάσεων εξέδωσε ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Δ/νση του ημερήσιου ΕΠΑΛ Σύρου.

Σε αυτήν εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους στους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ενώ προέτρεψαν τα παιδιά που δεν τα κατάφεραν να συνεχίσουν την προσπάθεια τους, μιας και μπορούν να αξιοποιήσουν κι άλλες ευκαιρίες για το μέλλον τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Δ/νση του Ημερήσιου ΕΠΑ.Λ Σύρου εκφράζουν ολόθερμα τα συγχαρητήριά τους στους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου για την επιτυχία τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία.

Η επιτυχία τους αποκτά ιδιαίτερη σημασία, αν αναλογιστούμε τις δυσκολίες που έχουμε βιώσει τα τελευταία χρόνια λόγω της πανδημίας, μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί.

Όσο για τους μαθητές και τις μαθήτριες που δεν κατόρθωσαν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση να μην απογοητεύονται, αλλά να συνεχίσουν την προσπάθειά τους γιατί οι ευκαιρίες και το μέλλον είναι μπροστά τους.

Το σχολείο μας και οι εκπαιδευτικοί του θα είναι πάντα κοντά τους, διαθέσιμοι για κάθε βοήθεια, συμβουλή και υποστήριξη».

(Visited 87 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*