Άνω Σύρος: Ξεκινούν εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος και πεζοδρομίων

Newsroom
23/08/2022 19:10
 
 
 

 

Ξεκινούν αύριο 24 Αυγούστου εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος και των πεζοδρομίων στην Άνω Σύρο, στο πλαίσιο του έργου «Τριετής Συντήρηση οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφέρειας νήσου Σύρου».

Όπως ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη, οι εργασίες αφορούν στο τμήμα του οδικού δικτύου το οποίο ξεκινά από την περιοχή όπισθεν του 6ου Δημοτικού Σχολείου και θα φτάσουν μέχρι τη διασταύρωση με το οδικό δίκτυο της Λαλακιάς. Στο συγκεκριμένο τμήμα δεν θα επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων, εκτός των μονίμων κατοίκων.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να ολοκληρωθούν πριν από την έναρξη του σχολικού έτους προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα στην πρόσβαση των μαθητών στις σχολικές μονάδες οι οποίες εξυπηρετούνται από το συγκεκριμένο οδικό δίκτυο (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό Σχολείο Άνω Σύρου και Γυμνάσια Σύρου).

Για τον σκοπό αυτό εκδόθηκε η αριθ. 2501/10/418-στ’/23-8-2022 απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων με θέμα «Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη νήσο Σύρο λόγω εργασιών συντήρησης οδικού δικτύου Ερμούπολης».

Η ανακοίνωση καταλήγει, ζητώντας την κατανόηση των πολιτών «οι οποίοι ενδεχομένως θα υποστούν μικροταλαιπωρίες, γεγονός αναπόφευκτο κατά την εκτέλεση έργων οδοποιίας».

(Visited 66 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*