Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου στο Επιμελητήριο Κυκλάδων

Newsroom
25/08/2022 17:07
 
 
 

 

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Αυγούστου ο Ευρωβουλευτής κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.

Τον κ. Κυμπουρόπουλο υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του φορέα κ. Γιάννης Ρούσσος, καθώς και μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και στελέχη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, ενώ το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Γιώργος Παπαμανώλης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη ζωή στα νησιά και ιδιαίτερα στις Κυκλάδες. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Ρούσσος δήλωσε πως δυστυχώς η πανδημία και η παρατεταμένη οικονομική κρίση οδήγησε στην όξυνση των δυσκολιών που προκαλεί η νησιωτικότητα και τόνισε πως χρειάζεται σημαντική παρέμβαση τόσο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, όσο κι από την κυβέρνηση για να ανατραπούν οι ανισότητες σε βάρος των νησιών.

Από την πλευρά του ο κ. Κυμπουρόπουλος ανέφερε πως είναι ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους των νησιών να υποστηριχθούν – πέραν του τουρισμού – κι άλλοι τομείς, όπως της υγείας, της παιδείας, του εμπορίου και της εκπαίδευσης. Με αφορμή, μάλιστα, το πολύπλευρο έργο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων τόνισε τη σημασία της εκπαίδευσης των μελών του πάνω σε θέματα που απασχολούν τις σύγχρονες κοινωνίες, όπως silver economy αλλά και η υποστήριξη και συμπερίληψη Ατόμων με Αναπηρία.

(Visited 112 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*