Στις τελετές αγιασμού σε σχολεία της Σύρου η Κατερίνα Μονογυιού

Newsroom
12/09/2022 16:06
 
 
 

 

Στον αγιασμό των Εκπαιδευτηρίων Δελασάλ Σύρου, στο συγκρότημα Γυμνασίων στον Ξηρόκαμπο και στα Λύκεια στο Μάννα παρέστη η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κα Κατερίνα Μονογυιού.

Η βουλευτής συνομίλησε με μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, καθώς και για τις προκλήσεις και τις ανάγκες του σύγχρονου σχολείου, υπενθυμίζοντας τη δήλωση της Υπουργού Παιδείας κας Κεραμέως, πως «τα σχολεία μας φέτος ξεκινούν με νέες καινοτομίες, όντας πιο ασφαλή και υποστηρικτικά».

Η κα Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε σχετικά: «Εύχομαι καλή, παραγωγική και ευλογημένη χρονιά σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας. Θα είναι μεγάλη χαρά μας σε κάποιο εκπαιδευτικό ταξίδι σας στην Αθήνα, να επισκεφτείτε την Ελληνική Βουλή και να σας ξεναγήσουμε με τους συναδέλφους.
 Να προσέχετε ο ένας τον άλλον, να αγκαλιάζετε την διαφορετικότητα και να λέτε ένα ηχηρό όχι στο bullying. Η φετινή σχολική χρονιά να σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρα και τους στόχους σας. Να μην το βάζετε κάτω, να κυνηγάτε τα όνειρα σας και να μην απογοητεύεστε ποτέ».

(Visited 115 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*