Σύρος: Ολοκληρώθηκε η α’ φάση εργασιών αποκατάστασης σε τρία τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου

Newsroom
15/09/2022 15:41
 
 
 

 

Ολοκληρώθηκε η α’ φάση των εργασιών αποκατάστασης του επαρχιακού οδικού δικτύου της Σύρου, την ευθύνη του οποίου έχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκαν τα εξής τμήματα του οδικού δικτύου:

1. Στην ΑΝΩ ΣΥΡΟ: Πλήρης αποκατάσταση του επαρχιακού οδικού δικτύου (απομάκρυνση του παλιού ασφαλτοτάπητα και τοποθέτηση νέου με άσφαλτο κλειστού τύπου) από το 6ο Δημοτικό Σχολείο έως τη διασταύρωση με το οδικό δίκτυο της Λαλακιάς.

2. Στο ΑΝΩ ΜΑΝΝΑ: Πλήρης αποκατάσταση του επαρχιακού οδικού δικτύου (απομάκρυνση του παλιού ασφαλτοτάπητα και τοποθέτηση νέου με άσφαλτο κλειστού τύπου) από την είσοδο του γηπέδου ποδοσφαίρου της Ερμούπολης έως το Κοινοτικό Κατάστημα του Μάννα.

3. Στο ΚΑΤΩ ΜΑΝΝΑ: Βελτίωση του οδοστρώματος στην περιοχή Ροζιά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης δήλωσε σχετικά: «Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας ξεκινήσαμε τα έργα αποκατάστασης του επαρχιακού οδικού δικτύου της Σύρου, έργα τα οποία εκτελούνται πλέον σε όλα τα νησιά μας αποκλειστικά με χρήση ασφάλτου κλειστού τύπου, μετά από απόφαση της Περιφερειακής Αρχής, υλικό το οποίο χρησιμοποιείται σε όλους τους σύγχρονους αυτοκινητόδρομους και με το οποίο επιτυγχάνεται μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και ασφαλέστερη πρόσφυση για τους οδηγούς.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν στο προσεχές διάστημα σε τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου που θα ανακοινωθούν σύντομα, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει εκπονήσει η Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας, η οποία – παρά την υποστελέχωσή της – παράγει σημαντικό έργο σε όλα τα νησιά καλύπτοντας ανάγκες ακόμη και του Α’ βαθμού Αυτοδιοίκησης».

 

 

(Visited 90 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*