Απονομή τιμητικών τίτλων σε δυο στελέχη του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου

Newsroom
26/09/2022 12:07
 
 
 

 

Την ανακήρυξη του κ. Ευάγγελου Πανοηλία, τέως Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου «Βαρδάκειο και Πρώιο» ως «Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας επί τιμή» και της κα Ελένης Αλτουβά, Διευθύντριας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου «Βαρδάκειο και Πρώιο» ως «Διευθυντή Νοσηλευτικής Υπηρεσίας επί τιμή» ανακοίνωσε η Διοίκηση του Γ.Ν. Σύρου.

Επί 36 έτη, ο κ. Πανοηλίας υπηρέτησε με ζήλο από όλες τις διαθέσιμες θέσεις ευθύνης. Χιλιάδες οι ιατρικές πράξεις του, επί πολλά έτη Διευθυντής και Συντονιστής Διευθυντής Τμήματος, Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου, Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας, εκτελών χρέη Διοικητή και πλείστοι άλλοι οι ρόλοι που εκπλήρωσε στο έπακρο.

Επίσης, επί 40 έτη, η κα Αλτουβά υπηρέτησε με ζήλο στο Τμήμα Αιμοδοσίας και, επί μακρόν, ως Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου.

Σε αναγνώριση της πολυετούς και πολυσχιδούς υπηρεσίας του κ. Πανοηλία και της κας Αλτουβά στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, στο νησί της Σύρου και στις Κυκλάδες, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Ζουλουφός εισηγήθηκε την απονομή του τιμητικών τίτλων, η οποία έγινε ομόφωνα δεκτή από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, κατά τη συνεδρίαση της 23ης Σεπτεμβρίου 2022.

«Η, εν γένει, παρουσία του κ. Πανοηλία και της κα Αλτουβά ας αποτελέσει λαμπρό παράδειγμα στους νέους συναδέλφους τους και να βρει άξιους μιμητές» καταλήγει η ανακοίνωση της Διοίκησης του Γ.Ν. Σύρου.

(Visited 106 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*