Αγιασμός για την έναρξη του νέου Δικαστικού Έτους στη Σύρο

Newsroom
27/09/2022 17:03
 
 
 

 

Στο εμβληματικό Δημαρχιακό Μέγαρο Ερμουπόλεως, στις αίθουσες του οποίου στεγάζονται οι Δικαστικές Υπηρεσίες, μετέβη ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ προκειμένου να τελέσει τον Αγιασμό για την έναρξη του νέου Δικαστικού Έτους, κατόπιν πρόσκλησης του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου και του προέδρου του κ. Κωνσταντίνου Φιφλή.

Στην τελετή, το παρών έδωσαν δικαστικοί όλων των βαθμίδων, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου και δικαστικοί υπάλληλοι.

Αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου για την ευγενική πρόσκλησή του, ο κ. Δωρόθεος Β’ ευχήθηκε σε όλους υγεία και δύναμη στην ευθυνοφόρο αποστολή τους και υπενθύμισε ότι στις δικαστικές Αίθουσες της Σύρου υπηρέτησαν δικαστές περιωπής, με λιπαρή γνώση της δικαιοσύνης, οι οποίοι κατεκόσμησαν τις δικαστικές έδρες, πολλοί δε από τους οποίους δίδαξαν πολλούς με τη σοφία και την ευθυκρισία τους.

(Πηγή: Ι.Μ. Σύρου)

(Visited 56 times, 1 visits today)
Latest Post
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.