Προσωρινή μετεγκατάσταση του Κ.Υ. Ερμούπολης σε χώρους του Γ.Ν. Σύρου – Πώς θα εξυπηρετούνται οι πολίτες

Newsroom
29/09/2022 19:19
 
 
 

 

Στο πλαίσιο προσωρινής μετεγκατάστασης του Κέντρου Υγείας (Κ.Υ.) Ερμούπολης σε χώρους του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 και για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας των υπηρεσιών τους, η Διοίκηση του Γ.Ν. Σύρου και η Διεύθυνση του Κ.Υ. Ερμούπολης ανακοινώνουν τα ακόλουθα:

1.Οι αιμοληψίες εθελοντών αιμοδοτών θα διενεργούνται στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 22813-60633.

2. Το εμβολιαστικό πρόγραμμα έναντι της COVID-19 θα διενεργείται στο ΚΕΦΙΑΠ του Νοσοκομείου (πρώην γυμναστήριο ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ). Το τηλέφωνο επικοινωνίας με το εμβολιαστικό κέντρο είναι το 22813-60309.

3. Η επικοινωνία για διευθέτηση θεμάτων αναφορικά με το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ και τα φάρμακα υψηλού κόστους θα γίνεται στο 22813-60309.

4. Οι εμβολιασμοί κατά της COVID-19 πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 08:00 π.μ. Το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ θα λειτουργεί καθημερινά 10:00-14:30.

5. Η Γραμματεία του Κ.Υ. Ερμούπολης και η Γραμματεία της Α’ Υ.Ε. θα λειτουργούν στο πρώην Γραφείο Ψυχιάτρου, ΚΕΦΙΑΠ. Οι πολίτες θα εξυπηρετούνται στα θέματα Γραμματείας Κ.Υ. Ερμούπολης, Α’ Υ.Ε. και στον προγραμματισμό των ραντεβού (ιατρών Κ.Υ., οδοντιάτρου Κ.Υ. και εμβολιασμών COVID-19). Το τηλέφωνο επικοινωνίας με την Γραμματεία είναι το 22813-60345.

6. Τα ραντεβού για τους εμβολιασμούς παίδων θα διεκπεραιώνονται από τη Γραμματεία του Κ.Υ. Ερμούπολης και θα πραγματοποιούνται στα αντίστοιχα εξωτερικά ιατρεία των παιδιάτρων του Νοσοκομείου.

7. Ο Οδοντίατρος του Κ.Υ. θα μοιράζεται το ιατρείο της Οδοντιάτρου του Νοσοκομείου στο ΚΕΦΙΑΠ. Τα ραντεβού με τον Οδοντίατρο του Κ.Υ. θα προγραμματίζονται μέσω της Γραμματείας του Κ.Υ.

8. Ο κ. Θεόδωρος Σαραντόπουλος, Διευθυντής Καρδιολόγος, θα εδρεύει στο πρώην εξωτερικό ιατρείο Νευρολόγου στο ισόγειο του Γ.Ν. Σύρου.

9. Η κα Μόνικα Πιντικάνου, Διευθύντρια Παθολόγος, θα βρίσκεται στο γραφείο του Διατροφολόγου στο ΚΕΦΙΑΠ.

(Visited 158 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*