Δίωρη στάση εργασίας του Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων για το Γ.Ν. Σύρου

Newsroom
19/10/2022 12:37
 
 
 

Σε δίωρη στάση εργασίας και συμμετοχή στην αυριανή κινητοποίηση για το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου καλεί τα μέλη του ο Ιατρικός Σύλλογος Κυκλάδων (Ι.Σ.Κ.).

Ο Ι.Σ.Κ. εκφράζει την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι δεν εισακούονται οι εκκλήσεις μιας ολόκληρης κοινωνίας για την πολυπόθητη επάνδρωση και στελέχωση της σημαντικότερης και μοναδικής δευτεροβάθμιας μονάδας υγείας στο νομό, ούτως ώστε να μπορεί να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλους τους Κυκλαδίτες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων

Αγαπητοί Κυκλαδίτες,

Πραγματικά αισθανόμαστε ότι οι εκκλήσεις μιας ολόκληρης κοινωνίας για την στήριξη του Γ.Ν. Σύρου γίνονται επί ματαίω… Τόσο η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, όσο και η διοίκηση της 2ης ΔΥΠΕ, δεν έχουν προχωρήσει ακόμα, στις απαραίτητες ενέργειες εξεύρεσης μόνιμης και οριστικής λύσης για την εύρυθμη λειτουργία του Γ.Ν. Σύρου, την σημαντικότερη και μοναδική Β/θμια Μονάδα Υγείας στις Κυκλάδες.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κυκλάδων καλεί τα μέλη του σε 2ωρη στάση εργασίας την Πέμπτη 20-10-2022 από ώρα 10.00 π.μ. έως 12.00 μ.μ. και σε συμμετοχή στην κινητοποίηση για το Γ.Ν. Σύρου που θα ξεκινήσει από τον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 στις 10.30 π.μ.

Στηρίζουμε, αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε μαζί με το Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Σύρου, όλους τους Συλλόγους και Σωματεία, για την πολυπόθητη επάνδρωση και στελέχωση του Γ.Ν. Σύρου, με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως ορίζει το οργανόγραμμα του, για να μπορεί να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας σε όλους τους Κυκλαδίτες.

(Visited 37 times, 1 visits today)
Latest Post
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.