Η νεολαία της Σύρου παρέλασε με υπερηφάνεια για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου (φώτος+video)

Newsroom
28/10/2022 17:57
 
 
 

 

Με την καθιερωμένη παρέλαση στην πλατεία Μιαούλη ολοκληρώθηκαν ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου οι επίσημοι εορτασμοί για την Εθνική Επέτειο του 1940.

Πριν την παρέλαση πραγματοποιήθηκε επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωροθέου Β’, ενώ ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο Εθνικό Ηρώο της πόλης και κατάθεση στεφάνων.

Στην παρέλαση, την οποία «άνοιξε» η Φιλαρμονική του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, πήραν μέρος το Λύκειο Ελληνίδων Σύρου, ο Σύλλογος Μικρασιατών Ερμούπολης Σύρου, ο Σύλλογος Ποντίων και Βορειοελλαδιτών Σύρου «Ο Εύξεινος Πόντος», το Παραδοσιακό Εργαστήρι Σύρου «Άρωμα Παράδοσης», το σύνολο της μαθητιώσας νεολαίας, ο Αθλητικός Σύλλογος Tae Kwon Do Ερμούπολης, ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου και ένοπλο πεζοπόρο τμήμα του Τάγματος Εθνοφυλακής Ερμούπολης.

Μετά την παρέλαση, στην πλατεία Μιαούλη χορευτικές ομάδες του Λυκείου Ελληνίδων Σύρου παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς.

(Visited 130 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.