Δίκη για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Σύρο: Συγκλονίζει ο πατέρας της – «Χάσαμε το κορίτσι μας χωρίς λόγο γιατί …χάλασε η φάση» (video)

Newsroom
17/11/2022 13:18
 
 
 

 

Συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Σύρου η δίκη για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς Ψαράκου, το καλοκαίρι του 2021 στη Φολέγανδρο.

Η δίκη ξεκίνησε και πάλι την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Ο καθ’ ομολογία δράστης του στυγερού εγκλήματος μεταφέρθηκε στο δικαστήριο στις 07:30 το πρωί.

Ο 30χρονος κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου και δικάζεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση αφού σύμφωνα με το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου και την εισαγγελική πρόταση, ο δράστης της δολοφονίας είχε πλήρη επίγνωση των πράξεων του.

«Χάσαμε το κορίτσι μας χωρίς λόγο γιατί χάλασε η φάση» είπε μεταξύ άλλων φορτισμένος από συγκίνηση και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο πατέρας της Γαρυφαλλιάς, που ζει και πάλι από την αρχή τον εφιάλτη του χαμού της κόρης του.

«Ζούμε και πάλι από την αρχή τη δολοφονία του παιδιού μας και ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία του δολοφόνου» είπε ο πατέρας της άτυχης Γαρυφαλλιάς.

«Δεν πρέπει να βγει από τη φυλακή αυτός ο άνθρωπος. Πρέπει οι ποινές να είναι πιο αυστηρές και να μη βγαίνουν από τη φυλακή αυτοί οι άνθρωποι. Είναι αδικία, είναι προσβολή για τον πόνο μας και για το παιδί που χάσαμε».

Ο πατέρας της Γαρυφαλλιάς συνέχισε λέγοντας ότι βγήκε εκτός εαυτού όταν είδε την περασμένη εβδομάδα τον καθ΄ ομολογία δολοφόνο της κόρης του, να εισέρχεται στο δικαστήριο με κοστούμι και ζελέ στα μαλλιά. «Ήθελα να τον πιάσω από τα μαλλιά και να τον πνίξω. Βγήκα έξω από τα ρούχα μου… Δεν θα έπρεπε αυτοί οι άνθρωποι να είναι καλοντυμένοι. Τα παντελόνια δεν είναι για τους φονιάδες» είπε.

(κεντρική φώτο: αρχείου)

(Visited 716 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*