Ξεκινούν οι προετοιμασίες για το Συριανό Καρναβάλι «Γεώργιος Σουρής» 2023

Newsroom
02/12/2022 20:05
 
 
 

Μετά από δύο χρόνια περιορισμών, λόγω του κορωνοϊού, ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης ξεκίνησε τις προετοιμασίες για το Συριανό Καρναβάλι «Γεώργιος Σουρής» 2023, απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους και όλες να πάρουν μέρος στη μεγάλη γιορτή της Σύρου!

Στο πλαίσιο της έγκαιρης προετοιμασίας για τις εκδηλώσεις του Συριανού Καρναβαλιού, πριν μέρες πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση με εκπροσώπους των καρναβαλικών ομάδων που είχαν συμμετάσχει τα προηγούμενα χρόνια. Ωστόσο, ο Δήμος επιθυμεί τη συμμετοχή και νέων καρναβαλιστών, ώστε το 2023 να οργανωθεί το πιο ευφάνταστο και ξεσηκωτικό καρναβάλι που έχει γνωρίσει το νησί.

Ο Δήμος καλεί όλες τις καρναβαλικές ομάδες (παλιές και νέες) και τους καρναβαλιστές, να δηλώσουν συμμετοχή στο Συριανό Καρναβάλι «Γεώργιος Σουρής» 2023 μέχρι και την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023, συμπληρώνοντας την online φόρμα εδώ

Για να μαθαίνετε όλα τα νέα σχετικά με τη διοργάνωση του Συριανού Καρναβαλιού «Γεώργιος Σουρής» 2023 μπορείτε να ακολουθείτε τις σχετικές σελίδες στο Facebook και στο Ιnstagram.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν στο e-mail: politismos@syros-ermoupolis.gr.

(Visited 124 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*