Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη, θα ήθελα….

Newsroom
03/12/2022 13:10
 
 
 

Για ακόμη μια χρονιά, έξω από το Ταχυδρομείο της Σύρου στήθηκε το ταχυδρομικό κουτί για έναν ξεχωριστό παραλήπτη, που δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο Άγιο των παιδιών, τον Άγιο Βασίλη!

Το χαρακτηριστικό κόκκινο κουτί περιμένει τα γράμματα με τις επιθυμίες των μικρών (αλλά και των μεγάλων!) παιδιών, τα οποία θα παραλάβουν τα ξωτικά των ΕΛ.ΤΑ., ώστε στη συνέχεια να τα μεταφέρουν στον Άγιο Βασίλη.

Σημειώνεται ότι η δράση «Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη» πραγματοποιείται για 31η συνεχόμενη χρονιά από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, που φέτος διαθέτουν περισσότερα κόκκινα γραμματοκιβώτια στο δίκτυό τους για να γεμίσουν με τα χιλιάδες γράμματα μικρών και μεγάλων προς τον Άγιο Βασίλη.

Τα ΕΛ.ΤΑ. δημιούργησαν, επίσης, ένα ειδικό διαδραστικό site, όπου όσοι και όσες το επισκεφθούν, θα βρουν: κατατοπιστικά βίντεο με οδηγίες για το πώς θα γράψουν το δικό τους γράμμα με τέτοιο τρόπο ώστε να λάβουν την απάντηση-έκπληξη των ΕΛ.ΤΑ., έτοιμα χριστουγεννιάτικα επιστολόχαρτα, εκπαιδευτικά παιχνίδια, το κοντινότερο ταχυδρομείο για να στείλουν το γράμμα τους κι άλλες εκπλήξεις. Ειδικά για τους παιδαγωγούς, το site περιλαμβάνει ιδέες και οδηγίες προκειμένου να αξιοποιήσουν τη δράση των ΕΛΤΑ μέσα στην τάξη μαζί με τους μαθητές τους.

(Visited 212 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*